Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
02 Nisan 2015 12:30

Bu hafta 6 film vizyona girecek

Türkiye sinemalarında bu hafta 3'ü yerli 6 film vizyona girecek.

Bu hafta 6 film vizyona girecek
sinema, film, vizyon, sinemalarda bu hafta,

Özkan Aksular'ın yazıp yönettiği ve Levent Sülün, Hakan Salınmış, Güliz Şirinyan, Erdoğan Sıcak ile Rus oyuncu Karina Malsagova'nın oynadığı "Münafık" izleyici ile buluşacak. Şarkıcı Doğuş ile Afrikalı Ali, Yıldız Asyalı, Teoman Gelmez, Hakkı Bulut, Arzu Budak ve Ayşegül Çakır gibi isimlerin oynadığı "Aşkopat", komedi meraklılarının ilgisini çekmeye aday.
Tolga Çetin'in yönettiği ve Ceyhun Fersoy, Serenay Aktaş, Ferdi Kurtuldu ile Erdal Cindoruk'un oynadığı "Figüran", haftanın bir diğer yerli komedi filmi.
Film, iki kafadarın projelerini yapımcı yapımcı dolaştırmaları ve "Türkiye'nin Starı" Pelin Şafak'ı filmlerinde oynaması için ikna çabalarını anlatıyor.
Hız üzerine kurulmuş ve fenomen haline gelen film serisinin son halkası "Hızlı ve Öfkeli 7"de Vin Diesel, Paul Walker ve Dwayne Johnson yeniden bir araya geliyor.
Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Tyrese Gibson, Chris Bridges, Elsa Pataky ve Lucas Black'in de yeniden rol aldığı başarılı serinin bu bölümünü James Wan yönetiyor.
"Şans Ayağıma Geldi"
Adam Sandler, Dustin Hoffman, Steve Buscemi ile Method Man'in oynadığı "Şans Ayağıma Geldi", komedi ve dramı bir arada sinema izleyicisine sunmayı amaçlıyor.
Yönetmen koltuğunda Thomas McCarthy'nin oturduğu filmde, Adam Sandler'ın canlandırdığı "Max"in, keşfettiği sihirli makineyle hayatını değiştirme fırsatını yakalama süreci anlatılıyor. Sandler'a başrolde Dustin Hoffman ve Steve Buscemi eşlik ediyor.
Sinema tarihine geçmiş bir klasik olan "Teksas Katliamı", 40. yıl dönümü anısına restore edilen yeni kopyasıyla vizyona girecek.
Film, içlerinden birinin çocukluk evini ziyarete giden 5 gencin, insan yiyen bir ailenin eline düşmesiyle yaşadığı kabusu anlatıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...