Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
06 Kasım 2015 12:23

Bu hafta sinemalarda hangi filmler var

Sinemalarda bu hafta 'Cin Kuyusu', 'Sevimli Köpek Lotte', 'Düşlerin Terzisi', 'Gizli Dosya', 'Abluka', 'Kariyer' ve 'Spekta' filmleri vizyona girdi.

Bu hafta sinemalarda hangi filmler var
sinemalarda bu hafta, vizyona giren filmler

Sinemalarda bu hafta 7 film vizyona girdi. İşte vizyona giren filmler;
CİN KUYUSU
"Cinlerin intikamından Allah'a sığının" diyen korku filmi Cin Kuyusu'nun yönetmenliğini ve senaristliğini Murat Toktamışoğlu üstleniyor. Filmin başrollerinde Sinem Sarızayim, Zeynep Buse Kale, Beril Özgür, Cemal Baykal, Asi Güner, Emre Korkmaz ve Kubilay Güleçoğlu yer alıyor. Çocuk sahibi olmak isteyen bir çiftin bir köyde yaşadıklarını anlatacak film, cinlerin intikamını odak noktasına alıyor.
SEVİMLİ KÖPEK LOTTE 
Estonya yapımı animasyon filmin yönetmen koltuğunda Heiki Ernits ve Janno Põldma oturuyor. Sevimli Köpek Lotte'nin senaristliğini Janno Põldma ve yönetmen Heiki Ernits üstleniyor. Avrupa'da bulunan güzel bir köyde yaşayanan köy sakinleri yeni buluş bulabilmek için bir yarışma düzenlemeye karar verirler. Sevimli köpek Lotte'nin buluş babası da bu yarışmaya katılmaya karar verir. Bakalım tüm ailenin beklediği gibi bir sonuç çıkacak mıdır?
DÜŞLERİN TERZİSİ
Tilly Dunnage (Kate Winslet) güzel, yetenekli ve sıra dışı bir kadındır. Vicdanında taşıdığı büyük bir yükle, annesi Molly’yi (Judy Davis) bulmak için doğduğu kasabaya döner. Tilly artık kasabada bir yabancı sayılmakta ve katil olarak suçlanmaktadır. Geçmişin yaraları ile döndüğü bu yerde Tilly’yi kasabalıya yaklaştıran şey Tilly'nin eşsiz terzilik yetenekleri olur. Acılar yerini kahkahalara bırakırken Tilly modacı kimliğiyle kasabanın kadınlarını adeta baştan oluşturur. Bu arada geçmişini haksız bir şekilde karalayanlardan tatlı tatlı intikamını almaya başlayan Tilly kasabanın yakışıklısı Teddy’ye (Liam Hemsworth) kalbini kaptırınca bu aşkın ona tahmin edemeyeceği şeyleri yaptıracağını görecektir.
Seneler önce dedikodular yüzünden Avustralya'daki küçük köyünü terk eden Myrtle 'Tilly' Dunnage'ın hasta annesine bakmak için geri dönüşünü konu alan filmin başrollerini Oscar ödüllü oyuncu Kate Winslet ve Liam Hemsworth paylaşıyor. Köyden uzakta geçirdiği yıllarda Fransız modacılardan eğitim alan genç kadın (Winslet), köye geri döndüğünde bir dikiş makinesi ve moda konusundaki yeteneğiyle tüm köyü baştan başa değiştiriyor.
GİZLİ DOSYA
Yönetmenliğini ve senaristliğini James Vanderbilt'in üstlendiği filmin başrollerinde Cate Blanchett, Robert Redford, Dennis Quaid, Topher Grace, Elisabeth Moss yer alıyor. Film Amerikan askerlerinin Irak'ta yer alan Abu-Grahbi Cezaevi'nde tutuklulara uyguladıkları işkenceyi 2004 yılında ortaya çıkaran CBS sunucusu Dan Rather ve yapımcısı Mary Mapes'in hikayesine odaklanıyor.
ABLUKA
Kadir hapishanedeki 20 yılın ardından tahliye olur ve emniyette çalışan Hamza'nın yardımıyla iş bulur. İstanbul'u saran büyük siyasi karmaşa atmosferi özellikle sokaklarda kendini göstermektedir. Kadir öçp toplayıcısı olarak girdiği bu paravan işin ardında aslında muhbir olarak çalışacaktır. Gecekondu mahallelerindeki çöpleri karıştırarak bomba ile ilgili malzemelerin olup olmadığını kontrol ederek ilgili mercilere bu bilgileri iletecektir. Kadir bir gün çalıştığı mahallelerden birinde kardeşi Ahmet ile karşılaşır. Belediyede çalışan Ahmet ile yeniden kardeşlik bağını kurmaya çalışsa da bu çabaları tek taraflı kalır. Ahmet'in bu halleri Kadir'i komplo teorileri üretmeye iter. İlk filmi Tepenin Ardı ile ses getiren Emin Alper'in yeni filminde başlıca rollerinde Mehmet Özgür, Berkay Ateş, Tülin Özen, Müfit Kayacan ve Ozan Akbaba bulunuyor.
KARİYER
Başrollerini Dost Elver, Sevil Uyar, Kayra Şenocak, Umut Oğuz, Aziz Özuysal, Deniz Gönen Türkcan ve Özkan Çınarlı'nın paylaştığı filmin yönetmenliğini ve senaristliğini Suat Ay üstleniyor.
SPECTRA
007 James Bond karakterini yine Daniel Craig üstlenirken, bu filmde kendisine ödüllü Fransız oyuncu Léa Seydoux 'un (Madeleine Swann) yanı sıra yeni isimler olan İrlandalı aktör Andrew Scott, Dave Bautista, Monica Bellucci ve Christoph Waltz (Oberhauser) yer alıyor. Skyfall'da yer alıp da bu filmde de seyredeceğimiz oyuncular ise Ralph Fiennes, Naomie Harris, Ben Whishaw ve Rory Kinnear. Yönetmenliğini yine Sam Mendes'in üstlendiği filmin senaryosu ise John Logan'a emanet.
Geçmişten gelen şifreli bir mesaj James Bond’u Mexico City’ye ve sonunda, kötü şöhretli bir suçlunun, yasaklı dulu, güzel Lucia Sciarra ile tanışacağı Roma’ya sürükler. Bond, sızdığı gizli bir toplantı sonucunda, Spectre olarak bilinen tekinsiz bir örgütün varlığını ortaya çıkartır. Bond, Spectre’nin ağını ortaya dökebilecek ipuçlarına ulaşmak için, eski düşmanı Mr White’ın kızı, Madeleine Swann’ı aramaktadır. Moneypenny ve Q’dan kıza ulaşmak için gizlice kendisine yardım etmelerini ister. Bond, Spectre'ye yaklaştıkça, ulaşmaya çalıştığı Christoph Waltz tarafından canlandırılan düşmanı ile kendisi arasında, kan dondurucu bir bağ olduğunu öğrenecektir.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...