Tgrt Haber
16 Eylül 2021 08:57

Bu korku filmlerini izleyenlere para ödülü var!

Bir finans şirketi korku filmlerin bütçelerine göre daha güçlü korkular saplayıp sağlamadığını test etmek için 13 korku filmini izleyene para ödülü verecek.

Bu korku filmlerini izleyenlere para ödülü var!
korku filmleri,,film,

FinanceBuzz şirketi, kendi belirledikleri şimdiye kadark ki en korkunç 13 filmi izleyecek kişileri işe alacak. Şirket, bu korku filmlerini izleyen kişilerin kalp atış hızını ölçecek ve korku filmlerinin kişideki etkisini inceleyecek. FinanceBuzz şirketi açıklamasında ise şu ifadeleri kullandı:

“Yaklaşan ürkütücü sezonun şerefine, şirket olarak yüksek bütçeli korku filmlerinin düşük bütçeli korku filmlerinden daha güçlü korkular sağlayıp sağlamadığını öğrenmek için can atıyoruz.''

Şirket işe aldığı kişilerden 13 filmi izleyene bin 300 dolar, 50 dolarlık hediye kartı ve kalp atış hızını ölçen bir cihaz verecek. 26 Eylül' kadar son bulacak Korku Filmi Analistlerinden işe alınanlar 9-18 Ekim tarihleri arasında şu filmleri izleyecek:

- Saw

- Amityville Horror

- A Quiet Place

- A Quiet Place Part 2

- Candyman

- Insidious

- The Blair Witch Project

- Sinister

- Get Out

- The Purge

- Halloween (2018)

- Paranormal Activity

- Annabelle

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...