Tgrt Haber
09 Eylül 2016 11:37

Burak Özçivit, Seoul'dan ödül ile döndü

Kara Sevda dizisinin başarılı oyuncusu Burak Özçivit, Seul Drama Ödülleri'nde 'En İyi Erkek Oyuncu' kategorisinde ödül aldı.

Burak Özçivit, Seoul'dan ödül ile döndü
Burak Özçivit, seoul,

Star Tv'nin sevilen dizisi Kara Sevda'da başrolleri Neslihan Atagül ile paylaşan yakışıklı oyuncu Burak Özçivit, Seul Drama Ödülleri'nde "En İyi Erkek Oyuncu" kategorisinde aday gösterilerek Güney Kore'nin Seoul kentine gitti.

Özçivit, dün akşam gerçekleşen ödül töreninde aday olduğu kategoride birinci seçilerek kendisine layık görülen ödülü aldı. Yakışıklı oyuncu, ödül töreninde çekilen bir fotoğrafı da Instagram hesabı üzerinden paylaşarak herkese teşekkür ettiğini belirtti.

GÜNEY KORE'DEN ÖDÜL İLE DÖNDÜ

Törene sevgilisi Fahriye Evcen'in reklam çekimleri nedeniyle Kara Sevda dizisinin yönetmeni Hilal Saral ile birlikte katılan Özçivit, kendisine verilen bu ödülün bütün Kara Sevda ekibi adına aldığını belirtti.

Yakışıklı oyuncu sosyal medya hesapları üzerinden de ödül töreninde çekilmiş bir fotoğrafını paylaşarak, "Emeği geçen bütün #karasevda ekibine gelsin" notunu düştü.

Burak Özçivit, Seoul'dan ödül ile döndü

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...