Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
16 Kasım 2021 12:22

Çağatay Ulusoy'un yeni dizisi "Süslü Korkuluk" konusu nedir? Ulusoy, Yalı Çapkını dizisini baştan yazdırdı!

Yalı Çaplknı dizisi ile gündeme gelen Çağatay Ulusoy, TV8 ekranlarında yayınlanacak dizinin senaryosunu baştan yazdırdı! Çağatay Ulusoy'un isteği üzerine yeniden yazılan senaryo ile birlikte, dizinin adı da değişti. Süslü Korkuluk adı verilen yeni dizinin oyuncuları, konusu ise merak edilmeye başladı! Çağatay Ulusoy'un Süslü Korkuluk dizisindeki partneri ise belli oldu! İşte, Süslü Korkuluk dizisinin konusu, oyuncuları ve detayları...

Çağatay Ulusoy'un yeni dizisi "Süslü Korkuluk" konusu nedir? Ulusoy, Yalı Çapkını dizisini baştan yazdırdı!
dizi,çağatay ulusoy,tv8,süslü korkuluk,süslü korkuluk konusu

Süslü Korkuluk dizisi ile ekranlara döneceği söylenen Çağatay Ulusoy, "Yalı Çapkını" dizisinin senaryosunu beğenmediği için, ekip yeni bir senaryo yazdı ve Süslü Korkuluk'ta karar kılındı. Dizinin yapımcılığını üstlenen OGM Pictures'ın, dizide yer alacak oyunculara dair yaptığı tek resmi açıklama Çağatay Ulusoy'un projede yer alacağı oldu. Peki, Süslü Korkuluk dizisinin konusu nedir? Dizide yer olacak diğer oyuncular ve Çağatay Ulusoy'un partneri belli oldu! Süslü Korkuluk oyuncuları kimler? Haberimizde...

ÇAĞATAY ULUSOY SENARYOYU BAŞTAN YAZDIRDI! 

Adını Feriha Koydum, Medcezir, İçerde, Eve Düşen Yıldırım, Delibal, Hakan Muhafız, Yeşilcam, Kağıttan Hayatlar gibi başarılı projelerde yer alan ve adından sıkça söz ettiren Çağatay Ulusoy, içine sinecek bir projede yer alma konusunda kararlı çıktı.

OGM Pictures yapımcılığını üstleneceği Yalı Çapkını dizisinin TV8'de ekrana gelmesi planlanıyordu fakat senaryo çalışmaları devam eden dizinin senaryosunu beğenmeyen Çağatay Ulusoy, yeniden yazılmasını istedi. Bunun üzerine senaryo yeniden yazdırılmaya başlandı, yeni draftı da beğenmezse dizide yer almayacağı söylenen Çağatay Ulusoy'un, oynayacağı diziye dair yeni detaylar geldi. Süslü Korkuluk adı verilecek yeni dizinin konusu ve oyuncuları merak edilirken; dizinin yönetmen koltuğuna Cem Karcı'nın oturacağı kesinleşti. Gelişmeler, yapılacak açıklamaların ardından haberimizde yer alacak. 

Çağatay Ulusoy'un yeni dizisi

ÇAĞATAY ULUSOY BÖLÜM BAŞI NE KADAR ALACAK?

Çağatay Ulusoy, TV8 ekranlarında yayınlanması planlanan Yalı Çapkını dizisinden bölüm başı 450 bin TL alacağı iddiaları ile gündeme gelmişti. Dizinin senaryosunun baştan yazılması ile birlikte, Çağatay Ulusoy'un "Süslü Korkuluk" dizisinde alacağı bölüm başı ücret ise merak ediliyor.  

SÜSLÜ KORKULUK DİZİSİ OYUNCULARI KİM? | OYUNCU KADROSU

Süslü Korkuluk dizisinde, Çağatay Ulusoy'un partneri olacak kadın başrol oyuncusunun kim olacağı merak ediliyordu. Süslü Korkuluk dizisinde, Çağatay Ulusoy'un partneri Alina Boz oldu. Dizinin oyuncu kadrosunda yer alan diğer oyuncular da belli olması ile birlikte haberimizde yer alacak. 

SÜSLÜ KORKULUK DİZİ KONUSU

Süslü Korkuluk dizisinin konusu henüz belli değil fakat TV8 ekranlarında yayınlanacak yeni dizinin senaryo görüşmelerinde, dizinin ilk olarak "Yalı Çapkını" adında uyarlama bir dizi olduğu fakat Çağatay Ulusoy senaryoyu beğenmediği için, ekibin tekrar toplanıp yeni bir senaryo yazdığı biliniyor. 

Çağatay Ulusoy'un yeni dizisi

ÇAĞATAY ULUSOY KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

1990 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Çağatay Ulusoy, 2021 yılı itibarıyla 31 yaşındadır. Baba tarafından aslen Bulgaristan göçmeni olan Ulusoy'un anne tarafı da Boşnak'tır. Lisans eğitimini İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesi Sulama Sistemleri bölümünde tamamlayan Çağatay Ulusoy, 2010 yılında Best Model of Turkey'de birinci seçilmiştir. Vahide Perçin ve Altan Gördüm'ün kurucusu olduğu Akademi 35 Buçuk'ta ve Ayla Algan'dan oyunculuk dersi alan Ulusoy,  2011 yılında ilk dizisi Adını Feriha Koydum'da Emir Sarrafoğlu karakterini canlandırmıştır. Galatasaray taraftarı olan Çağatay Ulusoy, 1.84 metre boyunda, 81 kilo ve terazi burcudur.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...