Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
22 Haziran 2022 16:35 - Güncelleme : 22 Haziran 2022 16:40

Cem Yılmaz'dan yeni filmi Ayzek için açıklama: Sosyal medya hesabından duyurdu!

Ünlü komedyen ve oyuncu Cem Yılmaz, bir süredir gündeme gelen yeni filmi için çalışmaya başladığını duyurdu. Ayzek karakteriyle karşımıza çıkacak Yılmaz, film için tarih belirtmedi.

Editör: Okan Güleş / Kaynak: Twitter
Cem Yılmaz'dan yeni filmi Ayzek için açıklama: Sosyal medya hesabından duyurdu!
cem yılmaz,ayzek

Son olarak Erşan Kuneri ile ses getiren Cem Yılmaz, popüler dizinin ardından bir sonraki filmi için de müjdeyi verdi. Geçtiğimiz günlerde Ayzek karakterine hayat vereceği film için duyuru yapan Yılmaz, kısa süre önce yeni filmi için çalışmalara başladığını duyurdu.

Cem Yılmaz’ın yeni filminin hikayesinde, 2019’da yayınlanan ‘Karakomik Filmler:2 Arada’ filminde canlandırdığı Ayzek karakterini oynayacak.

AYZEK İÇİN START VERİLDİ

Ayzek için sete başladığını duyuran Cem Yılmaz, gelişmeyi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. Ünlü komedyen, Twitter hesabından Ayzek karakterinin resmini paylaşarak , “Yeni filmimin hazırlıklarına başladım.2 Arada filminin kahramanı Ayzek ile bir gece geçirmeye hazır mıyız ?” ifadelerini kullandı.

https://twitter.com/CMYLMZ/status/1539589670836883457

Cem Yılmaz, yeni projesiyle ilgili daha fazla detay paylaşmadı. Set için start verildiğini belirten ünlü oyuncu, filme dair farklı bir açıklamada bulunmadı.

Cem Yılmaz'dan yeni filmi Ayzek için açıklama: Sosyal medya hesabından duyurdu!

Kaynak: Twitter
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...