Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
17 Mart 2014 17:26

Clinton'ın kızı Chelsea yapımcı oldu

Bill- Hillary Clinton'ın kızı Chelsea Clinton film yapımcısı oldu.

Clinton'ın kızı Chelsea yapımcı oldu
chelsea clinton, clinton, NY Daily News, SİNEMA haberleri, SİNEMA,

Yapımcılığını Chelsea Clinton'ın yaptığı “Of Many” isimli belgesel film, bu Nisan ayında Tribeca Film Festivali'nde gösterilecek. NY Daily News'un haberine göre Clinton'ın baş yapımcısı olduğu “Of Many” filmi, New York Üniversitesi'nden (NYU) haham Yehuda Sarna ve İmam Khalid Latif arasındaki arkadaşlığı konu alıyor. Uluslararası film toplumunun kutlanmasına ilişkin geleneksel bir etkinlik olan Tribeca Film Festivali, Nisan ayı sonunda “Of Many” filminin dünya galasına ev sahipliği yapacak.
NYU Global Programlar Rektör Yardımcısı Linda G. Mills tarafından yönetilen film, Sarna ve Latif arasındaki gelişen bağın hikayesini anlatıyor. NYU'da din görevlisi olan Sarna ve Latif'in okulda başlayan arkadaşlıkları, dinlerarası diyaloğun teşvik edildiği dersler ve etkinlikler düzenlenmesinde etkili oldu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...