Tgrt Haber
29 Aralık 2017 18:22

'DAHA’ için geri sayım

Hakan Günday’ın 17 dile çevrilmiş kitabı DAHA’dan esinlenen ve Onur Saylak’ın yönetmenliğini üstlendiği ‘DAHA’nın vizyon yolculuğu başlıyor. Yurtiçi ve yurtdışı festivallerinde geçirdiği ödüllerle dolu yolculuğu tamamlayan film, 12 Ocak 2018 tarihinde vizyona girecek.

'DAHA’ için geri sayım
kültür sanat,,daha,,hakan günday,

Etkileyici konusu ve çarpıcı üslubuyla merak uyandıran ‘DAHA’; yaşadığı küçük sahil kasabasından ayrılarak büyük şehirde liseyi okumayı hayal ederken, babasının onu insan kaçakçılığı şebekesinin bir parçası haline getirmesiyle suçla tanışan Gaza’nın hikayesine odaklanıyor.

Ahmet Mümtaz Taylan, Hayat Van Eck, Turgut Tunçalp, Tankut Yıldız, Tuba Büyüküstün, Kağan Uluca, Ahmet Melih Yılmaz, Uğur Aslan, Lara Aysal ve Pervin Bağdat’ın başlıca rolleri üstlendiği ‘DAHA’, aynı zamanda Hakan Günday’ın sinemaya uyarlanan ilk eseri. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...