Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
23 Aralık 2021 12:35

"Dalgalar ve İzler" film konusu nedir, oyuncu kadrosunda kimler var, ne zaman vizyona girecek?

Dalgalar ve İzler filminin konusu, oyuncuları ve vizyon tarihi sinemaseverler tarafından araştırılmaya devam ediyor. Başrolünü Pelin Karahan'ın üstlendiği Dalgalar ve İzler filmi, 24 Aralık'ta izleyicisi ile beyazperdede buluşacak. İşte, filme dair merak edilen detaylar...

"Dalgalar ve İzler" film konusu nedir, oyuncu kadrosunda kimler var, ne zaman vizyona girecek?
dalgalar ve izler,film,sinema,vizyon tarihi,pelin karahan

Dalgalar ve İzler, Pelin Karahan'ın ilk sinema filmi olmak ile birlikte, izleyenleri hem ağlatacak hem de uzun uzun düşündürecek! Galası Özdilek Avm’de gerçekleşen filmin yapımcılığını Banu Zorlu ve Ferit Turan’ın üstlendiği, senaristliğini Yasemen Zorlu ve Ayhan Zorlu’nun yaptığı, ödüllü yönetmen Emre Kavuk’un yönettiği Dalgalar ve İzler filminin konusu, ne zaman çıkacağı, oyuncuları haberimizde...

"DALGALAR VE İZLER" FİLMİ NE ZAMAN ÇIKACAK? | VİZYON TARİHİ

"Dalgalar ve İzler" filmi 24 Aralık 2021 Cuma günü sinemalarda vizyona girecek. Birçok ünlü ismin katıldığı filmin galasından sonra filme dair oldukça güzel yorumların yapılması beklentileri yükseltirken; filmin yapımcısı Banu Zorlu, ”Çok güzel bir işe imza attık. İzleyenler beğenecektir umuyorum. Birçok ödül bekliyoruz. Bu konuda da iddialıyız. Tüm set, pandemide çalıştık. İnşallah darısı diğer projelere. Ortağım Ferit Bey de sağolsun çok destek oldular” dedi. 

"Dalgalar ve İzler" film konusu nedir, oyuncu kadrosunda kimler var, ne zaman vizyona girecek?

"DALGALAR VE İZLER" FİLMİ KONUSU NEDİR?

Dalgalar ve İzler filmi, tek başlarına hayatta kalma mücadelesi veren Suna ve kızı Funda'nın hikâyesini izleyici ile buluşturuyor. Eşinin vefatının ardından Suna (Pelin Karahan) ve kızı Funda’nın hayatı zorlu bir yola giriyor. Anne-kız, attıkları her adımda farklı bir sorunla mücadele ediyor, başlarına birçok talihsizlik geliyor. 

Suna'nın bir türlü ikna edilemeyen ablası, kendi derdindeki annesi de onlara çare olamayınca; Suna, varlıklı olduğu dönemde aldığı eşyalarını satarak hayata tutunmaya çalışır. Bu zorlu mücadelede Suna ve Funda'nın başına gelecekler beyazperdede olacak...

1 saat 46 dakika süren film, kadına şiddetin gündemde olduğu bu dönemde bir kadının toplumdaki yerini, yaşadıklarını duygulu bir şekilde ele alıyor.

"Dalgalar ve İzler" film konusu nedir, oyuncu kadrosunda kimler var, ne zaman vizyona girecek?

Pelin Karahan ve eşi Bedri Güntay

DALGALAR VE İZLER FİLMİNİN OYUNCULARI

Dalgalar ve İzler filminin oyuncuları merak ediliyor. İşte oyuncu kadrosu:

  • Pelin Karahan
  • Meral Çetinkaya
  • Ayda Zorlu Nebioğlu
  • Cem Zeynel Kılıç
  • Hülya Duyar
  • Goncagül Sunar
  • Banu Zorlu
  • Damla Alibeşe

"Dalgalar ve İzler" film konusu nedir, oyuncu kadrosunda kimler var, ne zaman vizyona girecek?

DALGALAR VE İZLER FİLMİ FRAGMANI İZLE

Dalgalar ve İzler filminin fragmanı, sinemaseverler tarafından merak ediliyordu. İşte, filmin fragmanı...


 

PELİN KARAHAN'DAN "DALGALAR VE İZLER" AÇIKLAMASI: "HEP BU ANI HAYAL ETMİŞTİM!"

Pelin Karahan, ilk sinema filmi olan Dalgalar ve İzler'e dair heyecanını şu sözler ile ifade etti:

"Benim ilk sinema filmim, çok heyecanlıyım tabii ki. Aslında hep bu anı hayal etmiştim. O kadar şanslıyım ki, böyle bir ekip ile böyle bir yönetmen ile böyle bir yapım ile bir araya geldim. Çok kusursuz güle oynaya çok keyifli bir iş çıkardık. Gerçek bir senaryo, Damla aslında benim burada en çok rol aldığım arkadaşım. Kendisi hakikaten çok güzel bir performans sergiledi.

Hiç sesi çıkmadan sabahlara kadar çalıştık. İnşallah seyircide beğenecek diye düşünüyorum. Benim oynadığım Suna karakteri Türkiye ve dünyada bir çok kadının yaşadığı hem ekonomik, hem fiziksel hem de psikolojik şiddete uğrayan bir kadın. Kızıyla baş başa kalıyor ve herkes ona sırt dönüyor. Dünyanın gerçeğini yansıttık. Bu filmde oynarken çok zordu tabii ki. Psikolojik olarak da hakikaten birçok sahneyi çekmek zordu. Olduğu gibi çekmek istedik."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...