Tgrt Haber
26 Ekim 2021 17:30

"Demir Kadın Neslican" filmi ne zaman vizyona girecek? Filmin oyuncu kadrosu ve konusu...

Demir Kadın Neslican filmi için geri sayım başladı, filmi heyecanla bekleyenler vizyon tarihini şimdiden araştırmaya başladı. Demir Kadın Neslican filminin konusu, oyuncuları ve vizyon tarihine dair detaylar haberimizde...

"Demir Kadın Neslican" filmi ne zaman vizyona girecek? Filmin oyuncu kadrosu ve konusu...
film,vizyon,neslican tay,demir kadın neslican

Neslican Tay'ın hayat hikayesini konu alan Demir Kadın Neslican filmine dair sorgulamalar devam ediyor. Kanser tedavisi gördüğü sırada yaşama tutunma mücadelesiyle birçok kişiye umut veren ve hikayesiyle ilham kaynağı olan Neslican Tay'dan esinlenilen film ne zaman vizyone girecek? Konusu, oyuncuları ve vizyon tarihi haber detaylarında!

"DEMİR KADIN NESLİCAN" FİLMİ NE ZAMAN VİZYONA GİRECEK?

Kansere karşı verdiği ilham dolu mücadelesiyle hafızalara kazonan ve  vefatıyla Türkiye’yi yasa boğan Neslican Tay’ın yaşam öyküsünü konu alan ‘Demir Kadın Neslican’ filminin vizyon tarihi belli oldu. Neslican’ın ailesinin onayı ve desteğiyle hayata geçirilen ‘"Demir Kadın Neslican" filmi 7 Ocak 2022’de vizyona girecek.

"DEMİR KADIN NESLİCAN" FİLMİ OYUNCULARI KİMLER?

Senaryosunu Nalan Merter Savaş’ın yazdığı, yönetmenliğini Özgür Bakar’ın üstlendiği filmin kadrosunda Naz Çağla Irmak’ın yanı sıra; Deniz Uğur, Mesut Akusta, Naz Çağla Irmak, Zeynep Elçin, Ahmet Haktan Zavlak, İlker Aksum, Özge Sezince, Şeyma Peçe, Hasan Denizyaran, Cansu Fırıncı, Yurdaer Okur, Meral Çetinkaya, Sedef Şahin, Nisa Sofiya Aksongur yer alıyor. 

"Demir Kadın Neslican" filmi ne zaman vizyona girecek? Filmin oyuncu kadrosu ve konusu...

"DEMİR KADIN NESLİCAN" FİLMİ KONUSU NEDİR?

Demir Kadın Neslican, kanser tedavisi gördüğü sırada yaşama tutunma mücadelesiyle insanlara umut olan Neslican Tay'ın hayat hikayesini konu ediyor. Kanser teşhisi konmasıyla başlayan zorlu tedavi süresinin anlatıldığı filmde, Neslican'ın bu süreçte yaşadıkları, yaşama tutunma mücadelesi gözler önüne seriliyor.

NESLİCAN TAY KİMDİR?

1998 tarihinde Bursa’da dünyaya gelen Neslican Tay ilköğretim ve lise eğitimini Rize’de tamamlamıştır. İstanbul Teknik Üniversitesi’nde mimarlık okumak isteyen Neslican, puanı iyi olmasına rağmen hedefindeki okulu kazanabilmek için tekrar üniversiteye hazırlandı. Araya tedavi süreci girdiği için eğitimine ara vermek zorunda kaldı. Kanserle mücadele ederken bir yandan da eğitimine devam etmek isteyen Neslican, hayatını kaybetmeden önce Bahçeşehir Üniversitesi’nde psikoloji eğitimi görüyordu.

Neslican, son 1 yılını Rize ile İstanbul arasında gidip gelerek eğitimi ve tedavisi ile geçirdi. Kanserle mücadelesi sırasında hastalara verdiği moral ve destek ile tanınan Neslican, sağlık durumu kötüleşince 15 Eylül 2019’da İstanbul'daki özel hastanenin yoğun bakım ünitesinde tedaviye alındı. Tay, 2019 eylül ayında doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Neslican Tay, binlerce kişinin katılımı ile Rize'de toprağa verildi.

VİZYON TARİHİ DEĞİŞİKLİĞİ

Demir Kadın Neslican filmi için planlanan ilk vizyon tarihi 04.08.202'di fakat yeni vizyon tarihi 07.01.2022 olarak anons edildi.


 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...