Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
04 Ocak 2022 18:12

Dilberay filminden yeni fragman geldi! Büşra Pekin oyunculuğu ile gündem oldu

Halk müziği sanatçısını olan Dilber Ay’ın hayatını anlatan “Dilberay” filminden yeni fragman yayımlandı. Filmde Dilber Ay’ı canlandıran Büşra Pekin'in oyunculuğu büyük övgüler kazanırken filmin 4 Şubatta vizyona gireceği ifade edildi.

Dilberay filminden yeni fragman geldi! Büşra Pekin oyunculuğu ile gündem oldu
Dilberay,Dilber ay,Dilber ay filmi,Dilber ay filmi fragman,Dilber ay film fragman,Dilberay filmi vizyon

2019 yılında 63 yaşında hayatını kaybeden Türk halk müziği sanatçısı Dilber Ay’ın hayatı beyaz perdeye taşındı.  Kahramanmaraş’ta 8 çocuklu ailenin kızı olarak dünyaya gelen Dilber Ay, çadırda başladığı hayatında çok sayıda üzüntü ve hüzün sığdırdı. Yaşamını Düzce’de geçiren sanatçı Dilber Ay, ayak tırnağını keserken iltihap kaparak Ankara’da hastaneye kaldırıldı ve yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak 29 Nisan 2019’da hayata gözlerini yumdu. 

DİLBER AY’I BÜŞRA PEKİN CANLANDIRIYOR

Dilber Ay’ın film gibi hayatı beyaz perdeye taşındı. Büşra Pekin’in Dilber Ay’ı canlandırdığı filmin oyuncu kadrosunda Ayberk Pekcan, Nursel Köse, Zeliha Kendirci, Deniz Hamzaoğlu ve Selen Uçar gibi isimler yer alıyor.

Dilberay filminden yeni fragman geldi! Büşra Pekin oyunculuğu ile gündem oldu

DİLBERAY FİLMİNDEN YENİ FRAGMAN

4 Şubat’ta vizyona girecek olan “Dilberay” filminden yeni fragman geldi. Fagmanda; sanatçıyı canlandıran Büşra Pekin’in sesinden Dilber Ay’la özdeşleşen “Meyrik (Maraş’tan Bir Haber Geldi)” ve “Noldu Gardaş” isimli iki türkü kullanıldı. Yeni yayımlanan fragman ile büyük ses getiren filmin yönetmen koltuğunda ise Hakan Kıravaç oturdu.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...