Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
14 May 2014 17:03

DOB ile DT tüm etkinlikleri iptal etti

Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü ile Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü, tüm etkinliklerin iptal edildiğini duyurdu.

DOB ile DT tüm etkinlikleri iptal etti
DOB,DT, opera balesi, tiyatro

Devlet Opera ve Balesi (DOB) Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Türkiye'yi yasa boğan Soma'daki maden kazasında yaşamını yitiren işçilere Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılara acil şifalar dilendi. Kaza sebebiyle, "20 Mayıs 2014'e kadarki tüm temsillerimiz iptal edilmiştir. Yeni program gün içinde internet sayfamızdan duyurulacaktır" ifadesi kullanıldı. Açıklamada, Eskişehir'de devam eden 4. Eskişehir Opera ve Bale Günleri'nin kalan programının da iptal edildiği, bugün sahnelenecek Aspendos Yüzyılların Aşkı ile 17 Mayıs'ta sahnelenecek Lüküs Hayat temsillerinin de ertelendiği bildirildi.
Devlet Tiyatroları (DT) Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamada ise Soma'da meydan gelen ve milleti hüzne boğan maden faciası sonucunda hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı, yaralılara da geçmiş olsun temennisi iletildi. Açıklamada, "Bu üzüntü veren kaza üzerine tüm Türkiye çapında yas süresi boyunca oyunlarımız ve turnelerimiz iptal edilmiştir. Milletimizin başı sağolsun" ifadesine yerildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...