Tgrt Haber
16 Aralık 2017 09:39

Doğum gününü sahnede kutlayacak

Daha önce de birbirinden önemli Türk müzisyenler ile beraber ortak çalışmalar yapan, birlikte sahne alan Yasmin Levy, bu kez sahnesinde Koray Avcı'yı ağırlayacak.

Doğum gününü sahnede kutlayacak
Yasmin Levy,

Ünlü şarkıcı, "Zeki Müren, Orhan Gencebay, Bülent Ersoy, İbrahim Tatlıses dinleyerek büyüdüm. Güçlü ve derin seslere sahip müzisyenleri seviyorum. Bu gelişimde bir kat daha fazla heyecanlıyım çünkü Koray Avcı ile ortak çalışma planlıyoruz. Çok yetenekli bir müzisyen ve birlikte sahne alacağımız için oldukça mutlu ve heyecanlıyım. Sürprizlerimizi bekleyin! Koray Avcı'yı kendime oldukça benzetiyorum. İkimiz arasında oldukça iyi bir bağ olduğuna inanıyorum" sözleriyle duygularını açıkladı. Yasmin Levy, Latin ve Sefarad müziğinden İspanyol flamenkosuna Arjantin tangosundan Portekiz fadosuna kadar dünyanın farklı coğrafyalarında müzikleri harmanlayarak, benzersiz tarzını oluşturuyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...