Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
19 Haziran 2014 13:20

Dombra film oluyor

AK Partinin seçim şarkısına kattığı yorumla beğeni toplayan müzik adamı Uğur Işılak şimdide sinemada boy gösterecek.

Dombra film oluyor
dombra, dombra şarkısı, ak parti'nin seçim şarkısı, seçim şarkısı

AK Parti'nin seçim müziği olan Dombra'yı düzenleyen ünlü sanatçı Uğur Işılak, büyük bir ekiple özenle hazırlanılan sinema filminde oynayacak. Seçim dönemi boyunca söylediği şarkıyla büyük beğeni ve takdir toplayan Işılak, Kasım ayı içerisinde çekimlerine başlanacak olan sinema filminin oyuncu kadrosu birbirinden başarılı ve yeteneklerini yaptıkları işlerle kanıtlamış kişilerden oluşuyor. Kafalardaki birçok soru işaretinin bu sinema filmiyle silineceğini vurgulayan yapımcılar 'Sinema adına çok önemli bir yapıma imza atarken, senaryo ekibimizle ülke gerçeklerini gözler önüne sereceğiz' açıklamasında bulundular.
Filmin muhtemelen ismi 'Operasyon'
Filmin, içeriğine dair konuşan Uğur Işılak'ın menajeri Murat Işılak '17 Aralık operasyonundan izler taşıyacak mı?' sorusuna anlaşmaları gereği cevap veremeyeceğini ve sadece filmin adının 'Operasyon' ismini taşıyacağını ifade etti. Politik Aksiyon türü olacağı açıklanan film, On Numara Yapım ve Murat Işılak ortaklığıyla beyaz perdeye uyarlanacak ve anlamlı bir tarihte vizyona girecek: 28Şubat.. (HABER7)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...