Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
20 Ocak 2016 16:46

Düğün Dernek 2, Recep İvedik’in rekorunu kırabilecek mi

Sinemaseverlerin büyük bir ilgiyle izlediği ‘Düğün Dernek 2’ Türk sinemasının rekor filmi olan ‘Recep İvedik 4’ün rekoruna kırabilecek mi...

Düğün Dernek 2, Recep İvedik’in rekorunu kırabilecek mi
ahmet kural, düğün dernek 2, murat cemcir, Recep İvedik 4, Şahan Gökbakar

2015 Aralık ayında vizyona giren ‘Düğün Dernek 2’ filmi büyük bir başarıya imza attı. Başrollerinde Ahmet Kural ve Murat Cemcir’in rol aldığı serinin ikinci filmi olan ‘Düğün Dernek 2 Sünnet’ kendi rekorunu egale etmek üzere. Türk sinemasının en çok izlenen filmi olan Recep İvedik 4’ün 7 milyonluk rekoruna bir buçuk ay gibi kısa bir sürede yaklaşan Düğün Dernek 2 ‘in rekoru kırabileceği öngörülüyor.
REKOR RECEP İVEDİK'TE
‘Recep İvedik 4’ vizyonda kaldığı süre boyunca 7 milyon 369 bin 98 seyirci tarafından izlenmiş ve 72 milyon 103 bin 217 TL hasılat ile inanılmaz bir rekora imza atmıştı.
‘Düğün Dernek 2’ filmi ise 7 haftalık vizyonda kalma süresi boyunca 5 milyon 883 bin 261 seyirci tarafından izlendi ve 67 milyon 276 bin 886 TL hasılat yaptı.
Düğün Dernek 2’nin ilerleyen haftalarda Recep İvedik 4’ün rekorunu kırması bekleniyor.
Ayrıca Şahan Gökbakar'ın 2015 Şubat ayında vizyona girecek olan 'Osman Pazarlama'  filmi de büyük bir merakla bekleniyor.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...