Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
16 Temmuz 2014 17:48

Dünyanın genç en genç ikinci yazarı Eren ölü bulundu

"Kristal Kılıç" adlı fantastik romanı sayesinde "Dünyanın en genç ikinci yazarı" olarak tanınan 16 yaşındaki Eren Demir'in cesedi, oturduğu apartmanın bahçesinde bulundu. Binanın 10. katından düştüğü belirlenen Demir'in kesin ölüm nedeni araştırılıyor.

Dünyanın genç en genç ikinci yazarı Eren ölü bulundu
Eren Demir, ölü bulundu, Ataköy,İstanbul,İstanbul Üniversitesi,

"Kristal Kılıç" adlı fantastik romanı sayesinde 12  yaşında "dünyanın en genç ikinci yazarı" olarak tanınan Eren Demir'in (16)  cesedi, oturduğu apartmanın bahçesinde bulundu. Yüksekten düşme sonucu öldüğü  belirlenen Demir'in, canına kıyıp kıymadığı araştırılıyor.  Alınan bilgiye göre, lise son sınıf öğrencisi Eren Demir'in cesedi,  saat 23.30 sıralarında ailesiyle yaşadığı Ataköy 4. kısımdaki apartmanın  bahçesinde bulundu.
CEP TELEFONU YANINDA BULUNDU
Komşuların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis, incelemede,  Demir'in oturduğu 10. kattaki dairenin balkonundan düşerek öldüğünü belirledi. Cesedin yanında parçalanmış bir cep telefonu bulan polis, Demir'in cep  telefonuyla konuşurken düştüğünü tespit etti. Olayın canına kıyma olduğu üzerinde  duran polis ekipleri, Eren Demir'in cesedini, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi  amacıyla Adli Tıp Kurumu morguna kaldırdı.
PSİKİYATRİST ANNE BABA EVDE YOKTU
Eren Demir'in, İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Çocuk ve  Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanı olan babası Prof. Dr.  Türkay Demir ve psikiyatrist annesi Demet Demir'in olay sırasında evde  bulunmadığı belirtildi. Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, olayla ilgili  soruşturma başlattı.
12 YAŞINDA YAZMIŞTI
Eren Demir, 1998'de doğdu. Kültür Koleji İlköğretim Okulu son  sınıftayken 12 yaşında yazdığı "Kristal Kılıç" adlı fantastik romanı sayesinde  "Dünyanın en genç ikinci yazarı" olarak tanınan Demir'in, Psikiyatri ve Düşünce  Dergisi'nde "Çocuklarda Öfke, Şüphe ve Üzüntü" konularında çeşitli yazıları  yayınlandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...