Tgrt Haber
16 Kasım 2021 14:24

Ev hanımlarının kurduğu tiyatro grubu, sahneye çıkıyor!

Antalya’da ev hanımlarının kadınların hayatından kesitleri dünyaya duyurmak için kurdukları “Kadının Gücü” tiyatro grubu, ilk oyunuyla sanatseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.

Ev hanımlarının kurduğu tiyatro grubu, sahneye çıkıyor!
Ev hanımı,,Antalya,,Kadın,,Tiyatro,

Antalya’da ev hanımları, kadınların hayatından kesitleri dünyaya duyurmak amacıyla bir araya gelip “Kadının Gücü” tiyatro grubunu kurdu.

Kendi yazdıkları “ Kadın Platformu” adlı ilk oyunlarının hazırlıklarını sürdüren ev hanımları, Ayşe Tuluk'un yöneteceği oyunda, pazarda ürünlerini satmak için Türkiye'nin dört bir yanından bir araya gelen kadınların güldüren ve düşündüren hikayelerini anlatacak.

HEM GÜLDÜRÜP HEM DÜŞÜNDÜRECEKLER

Oyunda, Ayşe Tuluk "Trakyalı Sümbül", Gülşen Polat "Doktor Salih", Zeynep İnan "Hasta Badegül", Aysun Balız "Sekreter Sibel", Hülya Kantaş, Saadet Çelik, Kiraz Algan ve Ayşe Budak "Satıcı", Songül Yılmaz "Şekerci" rollerini canlandıracak.

Ev hanımlarının kurduğu tiyatro grubu, sahneye çıkıyor!

İlk kez seyirciyle buluşacak oyunun dekor tasarımını Seyfettin Balız, kostüm tasarımını Saadet Çelik üstlenirken müzik tasarımı ise Murat Güven'e ait. Oyun, 20 Kasım Cumartesi saat 19.30'da Konyaaltı'nda özel bir tiyatro sahnesinde ücretsiz olarak sanatseverlerle buluşacak.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...