Tgrt Haber
03 Aralık 2021 18:18

Evde Tek Başına artık kiralık! Konaklama ücreti belli oldu

90’lı yılların ünlü komedi filmi Evde Tek Başına'nın meşhur evi, Airbnb'de kiralamaya açılıyor. Macaulay Culkin'in başrolde yer aldığı filmin oynandığı ev 7 Aralık’tan itibaren bir gecelik rezervasyon için müsait olacak.

Evde Tek Başına artık kiralık! Konaklama ücreti belli oldu
Evde Tek Başına,film,konut,kiralık

1990 yapımı olan ve dünyaca çok sayıda izleyici bulunan 'Home Alone' (Evde Tek Başına) filmindeki ev, sadece bir gece için Airbnb uygulamasından tutulabilecek. Macaulay Culkin'in başrolünü oynadığı, Noel döneminde evde yalnız kalan haşarı bir çocuğun hırsızlara karşı mücadelesini konu alan komedi filminin hayranları evi tutmak için başvuru yapabilecek.  Evde gecelik konaklama fiyatı 25 dolar olarak belirlendi.

4 KİŞİDEN FAZLA KİŞİ OLMAYACAK

Evi kiralayan misafirleri, Kevin McCallister'ın ağabeyi Buzz'ı oynayan aktör Devin Ratray karşılayacak. Başvurusu kabul edilen misafir 12 Aralık tarihinde evde kalabileceği öğrenilirken dört kişiden fazla kalmalarına izin verilmeyecek.

ÇOK SAYIDA ÖDÜLE LAYIK GÖRÜLMÜŞTÜ

1990 yapımı bir komedi filmi olan Evde Tek Başına'nın (Home Alone) başrollerinde Macaulay Culkin, Joe Pesci ve Daniel Stern rol alıyor.  Filmin yapımcılığını ve senaristliği John Hughes üstlendi. Macaulay Culkin, 11 yaşındayken En İyi Erkek Oyuncu Altın Küre Ödülü'ne aday gösterildi. Ödül için aday gösterilen en genç oyuncu oldu. Film, ayrıca En İyi Orijinal Müzik Oscar Ödülü'ne de aday gösterildi.

EVDE TEK BAŞINA FİLMİNİN KONUSU NEYDİ?

Filmde, ailesini pek sevmeyen Kevin (Macaulay Culkin) aldığı ceza üzerine geceyi evlerinin çatı katında geçirir ve ertesi gün yatağında uyandığında ailesinin evde olmadığını, tatile giderken onu unuttuklarını fark eder. Başta panikleyen Kevin, bunun fırsat olduğunu çok geçmeden anlar ve yalnızlığın keyfini çıkarır. Fakat bu arada eve gözlerini dikmiş olan iki hırsızı evden uzaklaştırmak artık Kevin'a düşmüştür. Hırsız Harry ve Marv'ın niyeti, Kevin'in mahallesindeki tüm evleri soymaktır. Kevin'in evinin kolay lokma olmayacağını acı deneyimlerle öğreneceklerdir.

Evde Tek Başına artık kiralık! Konaklama ücreti belli oldu

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...