Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
31 Aralık 2021 14:43

Elijah Wood namıdiğer Frodo Baggins'ten Yüzüklerin Efendisi hayranlarını kızdıracak itiraf: Çok aptalca...

Bu sene 20. yılını kutlayan Yüzüklerin Efendisi (Lord of the Rings) sersinin yıldızı Elijah Wood namıdiğer Frodo Baggins'ten Yüzüklerin Efendisi hayranlarının tepkisi çeken bir açıklama geldi. Wood, J. R. R. Tolkien'in kitaplarını hiç bitiremediğini ve bu yaptığının 'çok aptalca' olduğunu belirtti.

Elijah Wood namıdiğer Frodo Baggins'ten Yüzüklerin Efendisi hayranlarını kızdıracak itiraf: Çok aptalca...
Yüzüklerin Efendisi,J. R. R. Tolkien,Elijah Wood,Yüzük

J. R. R. Tolkien’in bize miras bıraktığı Yüzüklerin Efendisi üçlemesi şuana kadar yazılmış ve beyaz perdeye taşınan en iyi fantastik eserlerin arasından ilk sıralarda yer alıyor.  Bu sene 20. yılını kutlayan Yüzüklerin Efendisi (Lord of the Rings) üçlemesinin yıldızı Elijah Wood namıdiğer Frodo Baggins, Esquire’a verdiği röportajda Yüzülerin Efendisi hayranlarını üzecek bir açıklamada bulundu.

Serinin ilk filmi olan Yüzüklerin Efendisi Yüzük Kardeşliği (Fellowship of the Ring) Aralık 2001’de bir daha asla unutulmayacak olan eser şuan ki hayranlarıyla beyaz perdede buluşmuştu. 40 yaşındaki aktör Elijah Wood verdiği röportajda, J.R. R. Tolkien’ın kaleminden çıkan kitaba “yoğun, ayrıntılı, harika, edebi ve güzel ama ağır” değerlendirmesinde bulundu. 

Elijah Wood namıdiğer Frodo Baggins'ten Yüzüklerin Efendisi hayranlarını kızdıracak itiraf: Çok aptalca...
 40 yaşındaki aktör Elijah Wood verdiği röportajda, J.R. R. Tolkien’ın kaleminden çıkan kitaba “yoğun, ayrıntılı, harika, edebi ve güzel ama ağır” değerlendirmesinde bulundu.

“ÇOK APTALCA”

Wood, “Karakterim üzerinde yaptığım tüm çalışmalarla birlikte kitabı okumak zor gelmişti. Odağımı, senaryolarda yazıldığı gibi karakterin dünyasında yaşamaya ve sürece güvenmeye çevirdim. 20 yıl sonra hâlâ okumadım. Okumamış olmam saçma. Çok aptalca. Diğer herkes okudu” ifadelerini kullandı. Bu açıklamasından sonra Yüzüklerin Efendisi (Lord of the Rings) hayranları tarafından tepki ile karşılandı. Sosyal medyada bazı kullanıcılar Wood’u eleştiri yağmuruna tuttu.

SMEAGOL OLMASAYDI ORTA DÜNYA'DA NELER OLURDU NELER?

Ayrıca şuna da değinmek gerekiyor filmde Elijah Wood’un canlandırdığı Frodo Baggins yüzüğü yok etmedi. Aslında yüzüğü atmayacaktı bile Smeagol’un saldırı sonrası yüzüğü Hüküm Dağı’nın kızgın lavlarına düşürdü.

YÜZÜKLERİN EFENDİSİ YÜZÜK KARDEŞLİĞİ FİLMİNİN O EFSANEVİ GİRİŞ SAHNESİ:

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...