Tgrt Haber
16 Temmuz 2022 10:36 - Güncelleme : 16 Temmuz 2022 10:56

Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri dizisinden yeni fragman geldi

Amazon Prime’ın 2 Eylül’de yayınlayacağı Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri (The Lord of the Rings: The Rings of Power) dizisinin yeni fragmanı yayınlandı. Toplamda 5 sezon ve 50 saat sürecek olan dizinin ilk bölümünün adı ‘Shadow of the Past’ (Geçmişin Gölgesi) olacak.

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri dizisinden yeni fragman geldi
Yüzüklerin Efendisi,Amazon,Amazon Prime

Amazon Prime’ın hazırladığı ve şuana kadar bir diziye ayrılan en büyük bütçeyle çekimlerine başlanan Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri (The Lord of the Rings: The Rings of Power) dizisinin hayranlarını heyecanlandıran yeni fragmanı geldi.

Geçtiğimiz günlerde dizinin yeni tanıtım görselleri paylaşılırken toplamda 5 sezon ve 50 saat sürecek dizinin ilk bölümünün adı Shadow of the Past (Geçmişin Gölgesi) olacak.

Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri dizisinden yeni fragman geldi

YAYIN TARİHİNDE BİR DEĞİŞİKLİK YOK

Yüzüklerin Efendisi hayranlarının merakla beklediği The Lord of the Rings: The Rings of Power' dizisi 2 Eylül'de Amazon Prime üzerinden yayına başlayacak. Payne ve Patrick McKay ikilisi tarafından ekrana taşınan yapımın oyuncu kadrosunda Peter Mullan, Cynthia Addai-Robinson, Nazanin Boniadi, Benjamin Walker, Morfydd Clark, Ismael Cruz Cordova, Robert Aramayo ve Augustus Prew gibi isimler yer alıyor.

Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri dizisinden yeni fragman geldi

DİZİ İKİNCİ ÇAĞ DÖNEMİNDE GEÇECEK

Dizi evrendeki İkinci Çağ döneminde geçecek. Yüzüklerin dövülmesi, Karanlık Lord Sauron'un yükselişi ve Númenor'un destansı hikayesi gibi İkinci Çağ'daki birçok önemli konuyu işleyecek.

BİR SEZONU İÇİN 465 MİLYON DOLAR HARCANDI

Yalnızca bir sezonu için 465 milyon dolar harcama yapılan Yüzüklerin Efendisi dizisinin çekimleri Yeni Zelanda'da yapıldı.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...