Tgrt Haber
12 Ağustos 2018 09:56

Harbiye'de Teoman rüzgarı

Atlantis Yapım organizasyonuyla gerçekleşen İstikbal Harbiye Açıkhava Konserleri kapsamında Teoman, önceki akşam Harbiye Açıhava Tiyatrosu'nda sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı.

Harbiye'de Teoman rüzgarı
harbiye,

Teoman hayranları konser alanını hınca hınç doldurdu. Sevilen parçalarını hayranlarıyla birlikte seslendiren Teoman, 'Duş' ile başlayan konserine 'Renkli Rüyalar Oteli', 'İstanbul’da Sonbahar', 'Paramparça' ve 'Güzel Bir Gün' şarkıları ile devam ederken sahne performansı ile de göz doldurdu. Şarkıcının konserini izlemeye Hande Subaşı, Erdem Yener, Seçkin Piriler ve Teoman’ın annesi Şaziment Yakupoğlu geldi.

Yara izleri geçmedi

Yakın arkadaşı Meral Kaplan ile geçtiğimiz hafta Bodrum’daki evinde tartışarak üzerine çatalla saldırdığı ortaya çıkan Seçkin Piriler, konserin izleyenler arasındaydı. Şık kıyafetiyle dikkat çeken eski manken objektiflere poz verdi. Meral Kaplan’ın kendisine çatalla saldırarak yaşadıkları tartışmanın kolundaki ve sırtındaki izlerinin geçmediği görülen Piriler, muhabirlerin, soruları karşısında, “Artık bu konuyla ilgili konuşmak istemiyorum. Ben bu konuları kapattım” dedi. Teoman’ın gitaristi Levent Özerle ile geçmişte aşk yaşadıkları iddia edilen ve yalanlayan Seçkin Piriler, konseri sahnede olan Levent Özer’in tam karşısında izledi. MESUT YILMAZ

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...