Tgrt Haber
31 May 2022 10:57 - Güncelleme : 31 May 2022 11:31

Unutulmaz sahne kostümlerine veda zamanı geldi: Dünyaca ünlü hard rock grubu 'Kiss' emekli oluyor

Dünyada ünlü hard rock grubu Kiss'in üyeleri son turnelerinin ardından emekli olacaklarını açıkladı. Grubun unutulmaz sahne kıyafetleri turnelerin ardından gardıroba kaldırılacak.

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: Independent Türkçe, NME, The New York Post
Unutulmaz sahne kostümlerine veda zamanı geldi: Dünyaca ünlü hard rock grubu 'Kiss' emekli oluyor
Rock,Müzik,ABD

Sahne kostümleriyle izleyenlere görsel şölen yaşatan dünyaca ünlü hard rock grubu Kiss'in solisti ve bas gitaristi Gene Simmons, gerçekleştirecekleri son turneden sonra emekli olacaklarını açıkladı. Simmons, özsaygıdan ve hayranlarına duydukları sevgiden ötürü emekli olacaklarını söyledi.  

New York'ta 1973 yılında kurulan grubun unutlmaz kostümlerini gardıroba kaldırmadan önce son kez büyük bir turne gerçekleştireceklerini 2018 yılında duyurmuşlardı. iss'in solisti ve bas gitaristi Simmons, neden emeklilik zamanlarının geldiğini, gurur, özsaygı ve haranlara duydukları sevgiden kaynaklandığını söyledi. 

"BACAKLARIN SENİ KALDIRAMAYACAK VE KAYBEDECEKSİN"

Artık bir nevi yaşlandıklarını ve kostümlerin kendilerini çok zorladığını söyleyen Simmons, "Olmak isteyeceğiniz son şey dünya şampiyonu bir boksör olarak ringde çok uzun süre kalmaktır. Bacaklarının seni kaldıramayacak duruma gelmesi an meselesidir ve kaybedeceksindir" ifadelerini kullandı.

Simmons, "Ringde çok uzun süre kalan boksörler ve çok uzun süre turneye çıkan gruplar da gördük. Şarkı sözlerini unuturlar ve yüzlerindeki derin kırışıklıkları görebilirsiniz. Demek istediğim hayatın doğası bu" dedi. 

Unutulmaz sahne kostümlerine veda zamanı geldi: Dünyaca ünlü hard rock grubu 'Kiss' emekli oluyor

"ZİRVEDEYKEN AYRILACAĞIZ"

Grubun diğer üyeleri Paul Stanley, Eric Singer ve Tommy Thayer'la birlikte 24 albüme imza atan Simmons, "Doğru olanı yapıyoruz. Zirvedeyken ayrılacağız, elimizden gelenin en iyisini yapacağız ve bu hem üzücü hem de sevindirici olacak" ifadelerini kullandı. 

72 yaşındaki müzisyen turnelere son verecekleri için 12 yaşındaki bir çocuk gibi ağlayacağını da sözlerine ekledi. 

Kiss bu yaz ABD, Avrupa ve Avustralya'da birçok konser verecek ve çeşitli festivallere katılacak. 

KOSTÜMLERİN AĞIRLIĞI 18 KİLO

Simmons nisanda verdiği bir başka röportajda sahnede giydikleri kostümleri Beyoncé, Bono, Mick Jagger, Bruno Mars gibi yıldızların taşıyamayacağını çünkü çok ağır olduğunu söylemişti. Kostümün 18 kilogram olduğunu belirten müzisyen ismini andığı sanatçıların yarım saat içinde bayılacağını belirtmişti. 

Kaynak: Independent Türkçe, NME, The New York Post
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...