Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
17 Aralık 2021 16:12

Harry Potter Hogwarts'a Dönüş afişinde Neville'ı görenler şaşırdı: Longbottom sana ne oldu?

Harry Potter Felsefe Taşı'nın 20. yıl dönümü şerefine 1 Ocak 2020'de yayınlanacak olan Return to Hogwarts'ın ilk afişi paylaşıldı.. Afişte özel bölümde yer alan oyuncuların yanı sıra Hogwarts'ın Büyük Salon'unun ihtişamı 10 yıl sonra tekrardan gözler önüne serilirken, hortkuluk Nagini'yi yok eden Neville Longbottom’ın (Matthew Lewis) son hali görenleri şaşırttı.

Harry Potter Hogwarts'a Dönüş afişinde Neville'ı görenler şaşırdı: Longbottom sana ne oldu?
Harry Potter,Felsefe Taşı,Matthew Lewis,Return to Hogwarts,Neville Longbottom,20. yıl özel bölümü

HBO MAX, Harry Potter Felsefe Taşı’nın vizyona girişinin 20. Yıl dönümü içi özel olarak Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts ( Hogwars’a Dönüş) isimli özel programını duyurmuştu.

Return to Hogwarts’ın duyurusundan sonra paylaşılan tanıtım, Harry Potter hayranlarını 20 yıl öncesine götürmüştü. Serinin son filmi olan Ölüm Yadigârları: Bölüm 2, 2011 yılında vizyona girmişti ve o günden beri bu fantastik dünyanın hayranlarını uzun bir süre yalnız bırakmıştı. Ve sonunda bu hasret bitiyor. 1 Ocak 2022’de HBO MAX, Return to Hogwarts’ı yayınlayacak.

Bu özel programın ilk afişi yayınlandı. Harry (Daniel Radcliffe), Ron (Rupert Grint), Hermione (Emma Watson), Draco Malfoy (Tom Felton), Neville Longbottom ( Matthew Lewis) ve birçok tanıdık ismi içeren afişte oyuncular Hogwarts’ın görkemli Büyük Salon’unda boy gösteriyor.

AFİŞ İLE BİRLİKTE 20 YIL GERİYE

Afişte yer alan oyuncuların şimdiki hallerini ve Büyük Salon’un ihtişamı görmek, J.K. Rowling'in fantastik dünyası ile büyüyen nesli duygulandırdığı aşikar.   Return to Hogwarts’ta (Hogwarts'a Dönüş) oyuncular, oynadığı karakterleri daha derin ele alacak ve film ekibiyle yapılan röportajlar içeriğe ayrı bir değer katacak. Tam olarak kaç saat süreceği belli olmayan yapımda, yazar J.K. Rowling de yer almayacak. Son dönemlerde tartışmaların odak noktasında yer alan yazar, yapımcı stüdyo tarafından projeye dahil edilmedi.

Harry Potter Hogwarts'a Dönüş afişinde Neville'ı görenler şaşırdı: Longbottom sana ne oldu?
(Posterde ön tarafta Daniel Radcliffe, Rupert Grint ve Emma Watson yani Harry, Ron ve Hermione, çevresinde Tom Felton (Draco Malfoy), Evanna Lynch (Luna Lovegood), James ve Oliver Phelps (Fred ve George Weasley), Bonnie Wright (Ginny Weasley), Matthew Lewis (Neville Longbottom) ve Alfred Enoch (Dean Thomas) yer alıyor)

NEVILLE SANA NE OLDU?

Ölüm Yadigarları Bölüm 2’de Lord Voldemort'un 6. Hortkuluk'u olan Nagini'yi Godric Gryffindor'un Kılıcı'yla yok etmişti. Return to Hogwarts’ın (Hogwarts'a Dönüş) 20. yıl özel bölümü için yayınlanan afişte Neville Longbottom’ın (Matthew Lewis) son hali görenleri şaşırttı. Lewis’in oldukça zayıflamış olduğu dikkatlerden kaçmadı.

Ayrıca şunu unutmamak gerek; Newil, Nagini’yi yok etmeseydi Harry Potter, Lord Voldemort’u yenemeyecekti.

Harry Potter Hogwarts'a Dönüş afişinde Neville'ı görenler şaşırdı: Longbottom sana ne oldu?
(Neville Longbottom ( Matthew Lewis) - Harry Potter Felsefe Taşı)

Harry Potter 20. yıl özel bölümü 20th Anniversary: Return to Hogwarts’ta ( Hogwars’a Dönüş) Daniel Radcliffe, Rupert Grint, Emma Watson, Matthew Lewis ve Tom Felton’un yanı sıra bölümde şu isimleri de göreceğiz:

  • Robbie Coltrane
  • Ralph Fiennes
  • Jason Isaacs
  • Gary Oldman
  • Imelda Staunton
  • James Phelps
  • Oliver Phelps
  • Mark Williams
  • Bonnie Wright
  • Alfred Enoch
  • Evanna Lynch

HARRY POTTER’IN 20. YIL ÖZEL BÖLÜMÜNDEN İLK VİDEO:

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...