Tgrt Haber
31 Aralık 2021 22:43

'Harry Potter: Hogwarts'a Dönüş’e saatler kala bomba video

Üzerinden yıllar geçmesine rağmen hala aynı heyecanla izlenen Harry Potter filminin Harry Potter serisinin oyuncuları 20. Yıla özel bir araya geliyor. Harry Potter: Hogwarts'a Dönüş'ün yayınlanmasına saatler kala yeni bir video daha gelmesi sevenlerini iyice heyecanlandırdı. İşte yeni Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts'tan yeni video...

'Harry Potter: Hogwarts'a Dönüş’e saatler kala bomba video
Emma Watson,Harry Potter Hogwartsa Dönüş,Daniel Radcliffe,,Rupert Grint

​Efsanelere konu olan Harry Potter ve Felsefe Taşı filminin vizyona girmesinin üzerinden 20. yıl geçti. Serinin ''altın üçlüsü''  Daniel Radcliffe, Rupert Grint ve Emma Watson olmak üzere birçok oyuncu saatler kala bir araya gelecek. Tam adı Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts olan bu Hogwarts buluşmasında, oyuncularla ve film ekibiyle yapılan röportajlar izleyenleri, tüm zamanların en sevilen film serilerinden birine doğru bir yolculuğa çıkaracak.

‘Harry Potter: Hogwarts'a Dönüş’ 1 Ocak’a adım atılan ilk dakikalarda HBO Max’ta yayınlanacak. Yeni yıla saatler kala sevenlerinin kavuşma heyecanı arttı. Yeniden bir araya gelen ünlü oyuncuların geçtiğimiz saatlerde de bu özel içerikten yeni bir tanıtım videosu geldi.

İŞTE 'HARRY POTTER: HOGWARTS'A DÖNÜŞ'TEN YENİ VİDEO

BAŞROLDE AYRILMAZ ÜÇLÜ YER ALACAK

Harry Potter: Hogwarts'a Dönüş 20. Yıla özel bölümünde başrollerini Daniel Radcliffe, Rupert Grint ve Emma Watson’ın yanı sıra Ralph Fiennes, Jason Isaacs, Gary Oldman, Tom Felton, James Phelps, Oliver Phelps, Bonnie Wright, Alfred Enoch, Evanna Lynch gibi isimler de yer alacak.

'HARRY POTTER: HOGWARTS'A DÖNÜŞ'ÜN BULUŞMASININ İLK POSTERİ

'Harry Potter: Hogwarts'a Dönüş’e saatler kala bomba video

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...