Tgrt Haber
21 Aralık 2021 12:40 - Güncelleme : 26 Temmuz 2023 15:38

'Harry Potter: Hogwarts'a Dönüş'ten yeni fragman: Voldemort burnuyla geri döndü

Milyonların sevdiği ve üzerinden yıllar geçmesine rağmen her izleyişte farklı bir heyecan katan Harry Potter serisinin oyuncuları 20. Yıla özel bir araya geliyor. Daniel Radcliffe, Rupert Grint ve Emma Watson yani nam-ı değer Harry Potter, Ron Weasley ve Hermione Granger’ın yeniden bir araya geleceği özel bölüm Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts sevenleri heyecanla 1 Ocak’ı bekliyor. Harry Potter'ın son bölümünde yendiği Lord Voldemort ise burnuyla geri döndü. Heyecan dorukta beklerken Harry Potter: Return to Hogwarts’ın yeni fragmanı yayınlandı.

'Harry Potter: Hogwarts'a Dönüş'ten yeni fragman: Voldemort burnuyla geri döndü
Harry Potter,Hogwarts&tt2;a Dönüş,Harry Potter Hogwarts&tt2;a Dönüş,yeni fragman,harry potter fragmanı,fragman

Filmin ilk serisi olan "Harry Potter ve Felsefe Taşı"nın vizyona girişinin üzerinden 20 yıl geçti. Onca geçen yıla rağmen izleyicileri ilk günkü heyecanla filmi izlemeye devam ediyor. Başrollerinde Daniel Radcliffe, Rupert Grint ve Emma Watson’ın yer aldığı film milyonlarca sevenini 20. Yıla özel bir araya gelmeleriyle yeniden ekranlara kilitleyecek.

HARRY POTTER: RETURN TO HOGWARTS 1 OCAK'TA 

Yayınlanan fragmanlarıyla daha da heyecanlandıran Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts özel bölümü için yeni bir fragman daha yayınlandı. 1 Ocak 2022 tarihinde HBO Max'te yayınlanacak olan özel bölümde Rupert Grint yani Ron Weasley’nin ‘Biz bir aileyiz’ ifadesi ise fragmanı izleyenleri duygulandırdı. 

'Harry Potter: Hogwarts'a Dönüş'ten yeni fragman: Voldemort burnuyla geri döndü

BAŞROLDE RADCLİFFE, WATSON VE GRİNT YER ALACAK

Harry Potter: Hogwarts'a Dönüş 20. Yıla özel bölümünde başrollerini Daniel Radcliffe, Rupert Grint ve Emma Watson’ın yanı sıra Ralph Fiennes, Jason Isaacs, Gary Oldman, Tom Felton, James Phelps, Oliver Phelps, Bonnie Wright, Alfred Enoch, Evanna Lynch gibi isimler de yer alacak. 

'Harry Potter: Hogwarts'a Dönüş'ten yeni fragman: Voldemort burnuyla geri döndü

"HARRY POTTER’A DAİR YENİ İÇERİKLER ÜRETMEK İSTİYORUZ"

Harry Potter’a dair yeni içerikler üretmek istediklerini söyleyen Warner Bros. CEO’su Ann Sarnoff, şu aralar J.K. Rowling ve ekibiyle iletişim halinde olduklarını söyledi. 

Sarnoff sözlerine şu şekilde devam etti:

"Daha fazla orijinal Harry Potter serileri geliştirmeyi çok isteriz. Bunun için J.K. Rowling ve ekibiyle düzenli olarak konuşuyoruz. Her ne yaparsak yapalım kurallara, Büyücülük Dünyası’nın değerlerine ve Harry’nin kim olduğuna sadık kalarak ilerlemeliyiz"

'Harry Potter: Hogwarts'a Dönüş'ten yeni fragman: Voldemort burnuyla geri döndü

FRAGMANDA SNAPE’E YER VERİLMEDİ

Fragmanda 14 Ocak 2016 tarihinde 69 yaşında hayatını kaybeden Alan Rickman yani filmin en sevilen isimlerinden biri olan Professor Severus Snape’e yer verilmemesi dikkat çekti. Sevenleri ise 5 yıl hayata gözlerini yuman Severus Snape’i fragmanda görmenin onları mutlu edeceğini söyledi.

'Harry Potter: Hogwarts'a Dönüş'ten yeni fragman: Voldemort burnuyla geri döndüİŞTE 'HARRY POTTER: HOGWARTS'A DÖNÜŞ'ÜN YENİ FRAGMANI

FRAGMANDA NELER OLUYOR? 9 ¾ PERONUNDA YENİ BİR YOLCULUK

'Harry Potter: Hogwarts'a Dönüş 20. Yıla özel fragmanında 9 ¾ peronunda yeni bir yolculuğa çıkılıyor. Peki başrolünde Daniel Radcliffe, Rupert Grint ve Emma Watson’ın yer aldığı özel bölümde fragmanında neler yaşandı. Oyuncuların heyecanla birbirlerine sarılması ve duygu dolu anlar yaşatan fragmanda, Rupert Grint “Bence bu herkesle oturup eski günleri anmak için mükemmel bir zaman” sözleriyle herkesi etkiledi.

LONGBOTTOM DEĞİŞİMİYLE DİKKAT ÇEKTİ

Fragmanda en çok dikkat çeken birisi de Matthew Lewis yani Neville Longbottom oldu. Film de sessiz ama bir o kadar da başına gelen olaylarla ilgiyi üzerine çeken Longbottom yeni yayınlanan fragmanda ise değişimiyle sevenlerini şaşırttı.

'Harry Potter: Hogwarts'a Dönüş'ten yeni fragman: Voldemort burnuyla geri döndü

Bellatrix Lestrange ise hala sakladığı takma dişleriyle Harry Potter’ı kahkahalara boğdu. Helena Bonham Carter(Bellatrix Lestrange) aklında kalan en etkileyici sahnenin Hermione gibi davranmak olduğunu dile getirdi.

BURNUYLA GERİ DÖNDÜ

İsmi lazım değil yani Lord Voldemort karakterini canlandıran Ralph Fiennes, kardeşinin Voldemort karakteri için teklif aldığını duyunca heyecanlandığını ve bu rolu kabul etmesi için onu ikna ettiğini söyledi. Burnuyla geri dönen Voldemort ise izleyicileri güldürdü.

'Harry Potter: Hogwarts'a Dönüş'ten yeni fragman: Voldemort burnuyla geri döndü

"BİZ BİR AİLEYİZ"

Fragmana damga vuran en iyi cümle ise Rupert Grint’ten geldi. Rupert Grint, ‘Biz bir aileyiz’ diyerek izleyicilerini hüzünlendirdi. 
Fragman ‘Her zaman birbirimizin hayatının bir parçası olacağız’ sözleri ile son buldu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...