Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
11 Şubat 2016 06:54

Harry Potter serisi tiyatroda sürecek

Harry Potter karakterinin Hogwarts büyücülük okulundan sonra yaptıklarını anlatacak tiyatro oyunu ve yayınlanacak senaryo kitabı Temmuz'da yayınlanacak.

Harry Potter serisi tiyatroda sürecek
Harry Potter, Harry Potter tiyatro,

İngiliz yazar JK Rowling'in kaleme aldığı ve Harry Potter roman serisinin devamı niteliği taşıyan tiyatro oyununun kitabı bu yaz yayınlanacak. Rowling'in, Jack Thorne ve John Tiffany ile senaryosunu kaleme aldığı oyunun bu yaz Londra'da sahnelenmesiyle eş zamanlı kitabı da yayınlanacak. Tiyatro oyunu ve yayınlanacak senaryo kitabının, Harry Potter karakterinin Hogwarts büyücülük okulundan sonra yaptıklarını anlatması bekleniyor. Rowling'in yeni kitabının, 31 Temmuz'da yayınlanması bekleniyor. JK Rowling'in Harry Potter fantastik roman serisi dünya genelinde 400 milyon kopyadan fazla satılmış ve romanlar beyaz perdeye de uyarlanmıştı. Rowling'in yedi kitaplık Harry Potter serisinin ilki 1997 yılında piyasaya çıkmıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...