Tgrt Haber
25 Kasım 2021 13:34

Hellbound'un konusu nedir? Squid Game'i gölgede bırakan Hellbound dizisinin oyuncuları, bölüm sayısı ve konusu!

Hellbound dizisinin konusu, oyuncuları ve kaç bölüm olduğu araştırılmaya devam ediyor. Geçtiğimiz Eylül ayında Netflix'te yayınlanan Squid Game dizisi tüm dünyada yankı uyandırdı. Sosyal medyada da tüm ilgiyi üzerine çeken Squid Game'i ise, yeni yayınlanan Kore dizisi, Hellbound gölgede bıraktı! Peki, "Hellbound" ne demek? İlk 24 saatte, seksenden fazla ülkede, listede bir numaraya yükselen Hellbound dizisine dair detaylar haberimizde...

Hellbound'un konusu nedir? Squid Game'i gölgede bırakan Hellbound dizisinin oyuncuları, bölüm sayısı ve konusu!
netflix,dizi,kore dizisi,hellbound,squid game

Hellbound; İngilizce'de, cehenneme mahkum, cehennemlik anlamına gelmektedir. Güney Kore yapımı Netflix yapımı Hellbound dizisinin konusu da, ismiyle eşdeğerdir. Netflix tarihinde izlenme rekoru kıran Güney Kore yapımı Squid Game dizisinden sonra Hellbound da gündemde yerini aldı ve zirveye yerleşti. Birçok diziseverin merak ettiği Hellbound dizisinin konusu, oyuncu kadrosu ve bölüm detayları haberimizde!

HELLBOUND DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

FlixPatrol verilerine göre, Hellbound, 19 Kasım'da yayınlandıktan sonra ilk 24 saatte 80’den fazla ülkede ilk sıraya yükseldi. Hellbound dizisinin konusunun araştırılmasıyla birlikte, dizinin konusunu sizler için derledik. 

Cehenneme dönen dünya; doğaüstü varlıklar tarafından insanları korkunç bir şekilde cezalandırarak onları cehenneme mahkum eder. Tüm bu olaylar büyük bir kargaşaya sebep olurken; bu grubun başına gelenler, ilahi adaleti benimseyen dini bir gruba zemin hazırlar. Dizide bu olayları inceleyen üç araştırmacının olaylar karşısında yaşadıklarını göreceğiz. Bu araştırmacılar Jin Kyung-hoon isimli bir dedektif, gazeteci Bae-Young jae ve avukat Min Hey-jin olacak. 

Hellbound'un konusu nedir? Squid Game'i gölgede bırakan Hellbound dizisinin oyuncuları, bölüm sayısı ve konusu!

HELLBOUND DİZİSİNİN 1. SEZONU KAÇ BÖLÜM?

Netflix'te yayınlanan Hellbound dizisinin ilk sezonu 6 bölümden oluşmaktadır.

HELLBOUND DİZİSİ OYUNCU KADROSU ve YÖNETMENİ

Hellbound dizisinin yönetmen koltuğuna Yeon Sang-Ho oturuyor ve zirveye yerleşen dizinin oyuncu kadrosunda ise şu isimler yer alıyor:

  • Jin-ah Won – Song So-hyun
  • Kim Hyun-joo – Min Hye-jin
  • Chase Yi
  • Ryu Kyung-Soo
  • Do-yoon Kim
  • Re Lee
  • Yoo Ah-in – Jeong Jin-soo
  • Jeong Min Park – Bae Young-jae

Hellbound'un konusu nedir? Squid Game'i gölgede bırakan Hellbound dizisinin oyuncuları, bölüm sayısı ve konusu!

NETFLİX TÜRKİYE'NİN NE KADAR KAZANDIĞI BELLİ OLDU!

Dijital dizi ve film izleme platformu Netflix, Türk yapımı içerikleriyle Türkiye ekonomisine ne kadar dönüş sağladığını açıkladı. Şirketin yaptığı açıklamaya göre bugüne hazırlanan yapımlar, ekonomiye 583 milyon TL kazandırdı. Ayrıca Netflix, Türk yapımı içerikler üretmeye de devam edeceğini ifade etti.

Dijitalleşme ve pandeminin de etkisiyle değişen tüketici alışkanlıkları, Netflix'i de yakından etkiledi. Türkiye'de ürettiği yapımlarla ilgili bir araştırma gerçekleştiren Netflix, yapılan araştırma kapsamında, Netflix'in Türk yapımı içeriklerle ekonomiye olan katkısını 583 milyon TL olarak açıkladı. Ayrıca bu süreçte, en az 3.300 kişiye istihdam sağlayan Netflix'in Türkiye'de oluşturduğu iş fırsatlarının sayısı ise 1.700'ün üzerindeydi. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...