Tgrt Haber
02 Ocak 2014 14:13

Huban Öztoprak'ın sağlık durumu ciddiyetini koruyor

Geçirdiği trafik kazasında ağır yaralanan ünlü oyuncusu Huban Öztoprak'ın tedavisinin sürdüğü ancak henüz sağlığıyla ilgili olumlu bir gelişme kaydedilemediği açıklandı.

Huban Öztoprak'ın sağlık durumu ciddiyetini koruyor
marmaris, huban öztoprak, sağlık durumu, ciddiyetini koruyor,

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, 28 Aralık 2013 Cumartesi günü Datça'ya gösteriye giden İstanbul Kumbara Görsel Tiyatrosu grubunu taşıyan minibüse hafriyat kamyonunun çarpması sonucu ağır yaralanan 26 yaşındaki Öztoprak'ın, Marmaris Yücelen Hastanesinin yoğun bakım ünitesindeki tedavisi 5 gündür devam ediyor. Hastanede bekleyen ailesi ve oyuncu arkadaşları Öztoprak'tan iyi bir haber gelmesini bekliyor. Genç oyuncunun sağlık durumu hakkında gazetecilere bilgi veren Marmaris Yücelen Hastanesi Başhekimi Tolga Çakmak, Öztoprak'ın hastaneye geldiğinden beri yoğun bir tedavi gördüğünü söyledi. Tedavide şu ana kadar istedikleri randımanı alamadıklarına dikkati çeken Çakmak, "Beyindeki ödem ve bazı fonksiyon bozuklukları devam ediyor. Umutla tedaviyi sürdürüyoruz. Şu andaki bulgular ışığında ameliyattan daha ziyade klinik destek tedavisi ön planda. Bundan dolayı hastamız ameliyat olmayacak" dedi.  
Öztoprak'ın arkadaşı ve aynı kazada hafif yaralanan oyuncu Vural Bingöl ise kaza günü havanın yağışlı olduğunu, Marmaris'ten yola çıktıktan 5 dakika kadar sonra bir çarpma sesi duyduklarının anlattı. Virajı alamayan bir kamyonun, Huban Öztoprak'ın oturduğu yerden minibüslerine çarptığını dile getiren Bingöl, bundan dolayı kazada en ciddi yarayı genç oyuncunun aldığını kaydetti. Çarpmanın etkisiyle etrafa dağıldıklarını ifade eden Bingöl, "Bir feryat figan koptu. Arkadaşlarımızın çoğunun yüzünde cam parçaları vardı. Huban'a baktığımızda, yüzüne büyük bir darbe aldığını gördük. Bir arkadaşımız sürekli başında bekledi, daha sonra ambulansla hastaneye kaldırıldı" diye konuştu. Bu arada Sağlık Bakanlığı ile Kültür ve Turizm Bakanlığı yetkililerinin aile ve hastane yönetimini arayarak Öztoprak'ın sağlık durumu hakkında bilgi aldıkları öğrenildi. İhtiyaç duyulması halinde Sağlık Bakanlığının ambulans uçak gönderebileceği kaydedildi. Aynı kazada yaralanan 8 oyuncunun ise tedavilerinin tamamlandığı ve taburcu edildikleri belirtildi. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...