Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
03 Ağustos 2016 17:39

’Kalkışma’ film oluyor

Avrasya Medya Birliği, ülkemizde yaşanan darbe girişimini, uluslararası ortamda doğru anlaşılabilmesi ve halk bütünleşmesine dikkat çekmek için bir film yapıyor.

’Kalkışma’ film oluyor
kalkışma, film

Avrasya Medya Birliği, ülkemizde yaşanan darbe girişimini, uluslararası ortamda doğru anlaşılabilmesi ve halk bütünleşmesine dikkat çekmek için bir film yapıyor.

Avrasya Medya Birliği Genel Başkanı Halit Ziya Alptekin’in yapımcılığını üstleneceği “Kalkışma” filmi, 15 Temmuz gecesi ve sonrası yaşanan olayları tüm çıplaklığıyla beyaz perdeye aktarmayı hedefliyor.

Türk milletinin gösterdiği destansı direnişin uluslararası kamuoyunda daha net anlaşılması, yaşanan olayın vahametinin tüm çıplaklığıyla ifade edilmesi adına böyle bir projeyi hayata geçireceklerini ifade eden Alptekin, "Sinema filmi ile birlikte Çanakkale Geçilmez ve Colours of Turkey başlıklı büyük gösterilerin yapımcısı Kültür ve Sanat Komisyonu Başkanımız Murat Baytaş bir müzikal hazırlıyor. Sinema filminde birçok yerli ve yabancı oyuncu rol alacak ve filmin yönetmeni sürpriz bir isim olacak" dedi.

Kalkışma filminin şu anda alternatifli olarak senaryosunun yazıldığını söyleyen Alptekin, Ekim ayında filmin çekimlerine başlamayı planladıklarını belirterek, sinema filminin son teknoloji ile çekileceğini ve dünya sinemalarında izleyiciyle buluşturulacağını açıkladı.

Halit Ziya Alptekin, “Avrasya Medya Birliği” olarak film ve müzikal konusunda devlet büyükleri ve sektörden çok olumlu tepkiler aldıklarını ifade etti.

Bünyesinde uluslararası medyayı barındıran Avrasya Medya Birliği, başta Azerbaycan ve Kazakistan olmak üzere Türk Cumhuriyetlerinde birçok tanıtım, belgesel ve prodüksiyonlarını hayata geçirdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...