Tgrt Haber
02 Aralık 2021 17:43

Kulüp final mi yaptı, oyuncuları kim? Kulüp konusu gerçek mi?

Netflix Kulüp dizisi son dönemlerin en çok izlenilen dizileri arasında yerini aldı. Oyuncu kadrosu ve senaryosuyla günlerce gündeme kalan Kulüp dizisi Türkiye'de yaşayan gayrimüslimlerin hayatına odaklanıyor. Dizinin hayranları ''Kulüp final mi yaptı?'' sorusuna odaklandı. Peki Netflix dizisi Kulüp dizisi 2.kısım yayınlandı mı? Kulüp dizisi oyuncu kadrosunda kimler var?

Kulüp final mi yaptı, oyuncuları kim? Kulüp konusu gerçek mi?
kulüp,netflix,dizi

Kulüp dizisi 5 Kasım’da Netflix’te gösterime girdi. 1950'li yıllarda geçen ve güçlü oyuncu kadrosuyla izleyicilerin beğenisi toplayan Kulüp dizisinin ilk sezonuyla çok konuşuldu. Dizi izleyenler ''Kulüp 2.sezon ne zaman gelecek?'' sorusunun cevabını arıyor. İşte Kulüp dizisi 2.kısım tarihi ve diğer detaylar. 

KULÜP DİZİSİ 2.KISIM NE ZAMAN ÇIKACAK? 

Türkiye’de beğeniyle izlenilen Kulüp dizisi bugüne kadar Türkiye'de yaşayan gayrimüslimlerin hayatını en gerçekçi yansıtan yapımlardan biri olarak  anılıyor. Eski İstanbul temasına, Türkiye'de yaşayan gayrimüslimlerin hayatına ve dönemin sosyo kültürel yapısını işleyen Kulüp Netflix'te yayınlandı. 

Netflix Kulüp dizisi ilk sezon 2.kısım 6 Ocak 2022 tarihinde yayınlandı. Kulüp 2.sezon 4 bölümden oluşuyor. Kulüp dizisi çekimleri İstanbul Beyoğlu'nda İstiklal Caddesi civarında gerçekleşti. Dönemin Türk Yahudi yaşantısını yansıtan dizide Ladino konuşulan sahnelerde bu dili konuşan 50 kadar kişi rol aldı.

KULÜP DİZİSİ KONUSU NE? 

Türkiye’de büyük beğeni toplayan Kulüp dizisi 8v14 Kasım haftasında toplamda 7 milyon 860 bin saat izlenerek en çok izlenen sekiz dizinin arasına girmeyi başardı. Peki Kulüp dizisi konusu nedir? 

1950'lerin kozmopolit İstanbul'unda bir anne, sorunlu geçmişi yüzünden yetiştiremediği asi kızıyla yeniden bağ kurmak için bir gece kulübünde çalışmaya başlar. Matilde eski bir mahkumdur ve dönemin en önemli gece kulüplerinden birinde çalışmaktadır. Matilda'nın kızı Raşel ise, annesi (Matilda) hapisten çıkana kadar varlığını bilmemektedir. Kızı ile arasında bağ kurmaya çalışan Matilda, Raşel'i Pera'nın belalısı olan Fıstık İsmet'ten uzak tutmak için uğraşmaktadır. Matilda, gece kulübünün patronu Orhan, kıskançlığıyla sınırları zorlayan gece kulübü yöneticisi Çelebi ve sanatçı Selim'in egoları ile de mücadele ederken; çalışanlar için cehennem gibi olan kulübü bir yuva haline getirecektir.

Kulüp final mi yaptı, oyuncuları kim? Kulüp konusu gerçek mi?

KULÜP DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER? 

Kulüp 2.kısım Netflix'te yayınlandı. Diziyi izleyenler ''Kulüp 2.sezon oyuncuları kim?'' sorusunun cevabına odaklandı. Kulüp dizisinin oyuncu kadrosunda Gökçe Bahadır'ın yanı sıra Barış Arduç, Salih Bademci, Fırat Tanış, Metin Akdülger, Asude Kalebek, İştar Gökseven gibi isimler yer alıyor.

Oyuncular ve dizideki rolleri:

  • Metin Akdülger - Orhan
  • Fırat Tanış - Çelebi
  • Murat Garibağaoğlu - David
  • Gökçe Bahadır - Mathilda
  • Barış Arduç - Fıstık İsmet Denizer
  • Suzan Kardeş - Orhan'ın annesi

KULÜP FİNAL Mİ YAPTI? 

Kulüp 2.sezon izleyicilerin beğenisine sunulurken ''Kulüp dizisi bitti mi?'' sorusu gündeme geldi. Kulüp dizisi devam edip etmeyeceği ise henüz belli değil. Kulüp 4 bölümden oluşan 2. kısmıyla Netflix'te yayınlandı. 

KULÜP DİZİSİ KONUSU GERÇEK Mİ? 

Türkiye büyük bir beğeniyle izlenen Kulüp dizisi detayları hayranları tarafından merak ediliyor. Dizinin senaryo ekibinde yer alan RaniniTV kurucusu Rana Denizer konu ile ilgili açıklama yaptı. Denizer ''Kulüp dizisi gerçek hayattan mı?'' sorusuna ''Kulüp ailemin gerçek hikayesinden esinlendiğimiz bir anlatı. Projenin çıkış noktası gerçek hayat hikayesi. Fakat bu hayat hikayesini olduğu gibi yansıtmadık. Dramatik hikaye anlatımına hizmet edeceğini düşündüğümüz bazı şeyleri değiştirdik'' cevabını verdi. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...