Tgrt Haber
17 Ekim 2021 20:08

Listeleri altüst eden Squid Game zirvedeki koltuğunu kaybetti

Netflix Original yapımı olan Squid Game, ilk bölümünden itibaren dünyada ses getiren dizilerin arasındaki yerini aldı. Geçtiğimiz ay dünyada en çok izlenen dizisi olan Squid Game, ABD’de bir süre zirvede yer alırken yerini başka bir diziye kaptırması uzun sürmedi.

Listeleri altüst eden Squid Game zirvedeki koltuğunu kaybetti
Squid Game,Dizi,Netflix

Netflix Original yapımı olan Squid Games, ilk bölümünden itibaren listeleri altüst etti. Platformun en iyilerinde Bridgerton ve Lupin’i geride bırakarak en çok izlenen dizi rekorunu söküp aldı.

Birden fazla rekora imza atmış olan Güney Kore yapımı Squid Game; bir rekorun gerisinde kalacak gibi gözüküyor. 24 günün sonunda Squid Game, Netflix’in Amerika’daki En İyi 10 listesindeki 1 numaradaki yerini, başka bşr diziye kaptırdı.

SQUİD GAME’İ OYUNDAN ELEYEN DİZİ: GİNNY VE GEORGİA

Ginny ve Georgia isimli Amerikan yapımı komedi/ drama, türündeki dizinin 29 günlük rekorunu kıramayarak listede 1 numaraya veda etti.  Özellikle Amerika ve Avrupa yapımı dizilerin dışında ABD’de kısa bir sürede olsa zirvede kalabilmesi film ve dizi eleştirmenleri tarafından takdir edildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...