Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
31 May 2022 11:57 - Güncelleme : 31 May 2022 12:05

‘Maestro’ filminden ilk görseller yayımlandı! Bradley Cooper’ı tanıyamayacaksınız

Amerikalı orkestra şefi, besteci, yazar ve piyanist olan dünyaca ünlü Leonard Bernstein hayatı anlatan film yakında izleyicisi ile buluşacak.  ‘Maestro’ isimli filmin çalışmaları hız kesmeden devam ederken hem yönetmen koltuğuna oturan hem de filmde oynayan Bradley Cooper’ı görenler tanıyamadı. 

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: TGRT Haber
‘Maestro’ filminden ilk görseller yayımlandı! Bradley Cooper’ı tanıyamayacaksınız
Maestro,Bradley Cooper,Film

Amerikalı ünlü aktör Bradley Cooper sinemaseverler tarafından çok konuşulacak olan yeni bir projenin hazırlıklarına devam ediyor. Son olarak oynadığı ve Oscar’a da aday olan Kabus Sokağı (Nightmare Alley) filmindeki oyunculuğu ile büyük beğeni toplayan Bradley Cooper, hem yönettiği hem de oynadığı Leonard Bernstein'a hayat verdiği "Maestro" filmi ile izleyicilerin karşısına çıkacak.

COOPER HEM KAMERA ARKASI HEM ÖNÜNE GEÇİYOR

Cooper’ın 2018 yılında yönettiği ve birden çok Oscar adaylığı elde ettiği, Lady Gaga'lı filmi "A Star is Born"dan sonra kamera arkasına geçtiği ilk film olacak. Bradley Cooper, Bernstein'ın hayatının 30 yıllık geniş bir bölümü ele alacak olan filmin senaryosu Oscar ve Bafta ödüllü senarist Josh Singer (Spotlight, The Post, First Man) ile birlikte kaleme aldı.

NETFLIX’TE YAYIMLANACAK

Yapımcılığını Martin Scorsese, Steven Spielberg, Kristie Macosko Krieger, Fred Berner, Amy Durning ve Bradley Cooper'ın üstlendiği "Maestro"da ayrıca, 2 kez Oscar adayı Carey Mulligan, Matt Boomer ve Maya Hawke rol alıyor.  Leonard Bernstein'ın eşi Felicia Montealegre rolüyle izleyeceğimiz Carrey Mulligan'ı paylaşılan set fotoğraflarında Bradley Cooper ile birlikte görüyoruz. Film, önümüzdeki yıl Netflix'te yayınlanacak.

https://twitter.com/NetflixFilm/status/1531289331041808384

GENÇLİK FOTOĞRAFI DA PAYLAŞILDI

Yeni tanıtım fotoğraflarında ayrıca Cooper'ı daha genç bir Bernstein olarak görürken Mulligan'ın Montealegre'siyle bir gülümse anı da paylaşıldı. 

‘Maestro’ filminden ilk görseller yayımlandı! Bradley Cooper’ı tanıyamayacaksınız

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...