Tgrt Haber
06 Ocak 2022 22:23

Maraşlı dizisi Türkiye’de izlenmedi ama dünyada büyük ilgi görüyor

Türk televizyonlarında yayınlandıktan kısa süre sonra beklenen ilginin gelmemesi ile birlikte birçok dizi hemen yayından kaldırılırken Türkiye’de izlenmeyen diziler dünyada oldukça sıkı takip ediliyor. Onlardan birisi de Başrollerini Alina Boz ve Burak Deniz’in canlandırdığı Maraşlı dizisi.

Maraşlı dizisi Türkiye’de izlenmedi ama dünyada büyük ilgi görüyor
Maraşlı,Maraşlı dizi,,Maraşlı dizisi,,Burak Deniz,Alina Boz

Türkiye’de televizyonlarda yayımlanan oldukça fazla dizi izleyenlerin kafasını karıştırıyor. Dizilerin kısa sürede beklentileri karşılamaması takdirde yayın hayatına son verilirken rekabete boyun eğen diziler reyting kurbanı oluyor. Çılgın rekabette dizilere karşı farklı programlar yapılmaya başladı. 

REYTİNG KURBANI OLDU ERKEN FİNAL YAPTI

Beklenen reytingi alamadığı için erken final yapan çok sayıda dizilerden biri olan ‘Maraşlı’ dizisi dünyada büyük yankı uyandırdı. Başrollerini Alina Boz ve Burak Deniz’in canlandırdığı dizide Alina Boz’un canlandırdığı Mahur ile Burak Deniz’in hayat verdiği Maraşlı Celal karakterleri oldukça beğenildi. 

MARAŞLI DİZİSİ DÜNYADA BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Reyting nedeniyle Türkiye’de yayından 26. Bölümde final yaparak veda eden dizi yurt dışında ise büyük ilgi gördü. Dizi kısa süre önce Güney Amerika ülkesi olan Porto Riko’da The Trusted ismiyle yayınlanmaya başladı. Dizinin önümüzdeki günlerde Mısır’da da ekrana çıkması bekleniyor. 

Maraşlı dizisi Türkiye’de izlenmedi ama dünyada büyük ilgi görüyor

FRANSA’DA GÖRÜCÜYE ÇIKMIŞTI

Maraşlı dizisi Fransa’nın Cannes şehrinde gerçekleşen ve tüm dünyadan dizilerin görücüye çıktığı MIPCOM Fuarı’nda satışı rekor kırmıştı. Fuar başladıktan sonra sadece iki günde 35’ten fazla ülkeye satışı gerçekleşen Maraşlı, Türk dizileri arasında birinciliğe yerleşmişti.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...