Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
06 Ocak 2014 07:20

'Patron Mutlu Son İstiyor'un galası yapıldı

Yılmaz Erdoğan'ın yazdığı, Kıvanç Baruönü'nün yönettiği 'Patron Mutlu Son İstiyor'un galası Bursa'da yapıldı

'Patron Mutlu Son İstiyor'un galası yapıldı
yılmaz erdoğan,kıvanç baruönü,Patron Mutlu Son İstiyor,Bursa galası,

Yılmaz Erdoğan'ın yazdığı, Kıvanç Baruönü'nün yönettiği "Patron Mutlu Son İstiyor" filminin Bursa galasında başrol oyuncuları ve yönetmen sinemaseverlerle bir araya geldi. Kentteki bir alışveriş merkezindeki sinemada düzenlenen filmin galasına, oyuncular Tolga Çevik, Ezgi Mola, Murat Başoğlu ve yönetmen Kıvanç Baruönü katıldı.
Film gösterimi öncesinde sinemaseverlerle gazetecilerin sorularını yanıtlayan Baruönü, gösterilen ilgiden dolayı Bursa halkına teşekkür etti. Galaya gelenler gösterim öncesi oyunculara büyük ilgi gösterdi, sorular yöneltti. Verilen kokteylin ardından oyuncular, sinemaseverlerle filmi izledi. Baruönü, daha sonra gazetecilere yaptığı açıklamada, "Biz alnımızın akıyla inandığımız bir işi yaptık. Bu karşılığını seyircide bulur ve severlerse bizim için başarı budur" dedi. 'Patron Mutlu Son İster' filminin Türk sinemasının yüzüncü yılının ilk filmi olduğunu söyleyen Tolga Çevik de "Oscar alamayınca bu film kötüdür diye bir imaj çizilmesin. Bu işin çok enteresan matematikleri var. Bu sene olmazsa inşallah seneye olur. Bu durum bir sonraki filmimiz için tetikleyici bir etkiye sahip" diye konuştu. Çekimleri Kapadokya'da gerçekleştirilen filmde, Tolga Çevik ve Ezgi Mola'ya Murat Başoğlu, Erkan Can, Ersin Korkut, Ayşenur Yazıcı ve Nusret Çetiner eşlik ediyor. Film de bir senaryo yazarının, patronunun siparişi üzerine mutlu son ile biten bir aşk hikayesi yazması sırasında yaşadıkları anlatılıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...