Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
17 Aralık 2017 18:33

Perran Kutman'a özel fotoğraf sergisi

Sanatçı Perran Kutman'ın 2 bin 500 fotoğrafının yer aldığı sergi, sinemaseverlerin katılımıyla ziyarete açıldı.

Perran Kutman'a özel fotoğraf sergisi
perran kutman,,fotoğraf sergisi,,kültür sanat haberleri,

'Geçmişten Geleceğe Başarı Hikayesi Fotoğraf Sergisi' kapsamında Kale Outlet Center'da gerçekleşen açılışa katılan Perran Kutman, sergiden elde edilecek gelirin Lösemili Çocukları Yaşatma ve Bir Umut Derneği'ne bağışlanacağını belirterek, sergiyi hazırlayanlara minnet duygularını iletti.

Fotoğraflara bakarken eski günleri hatırladığını ve çok duygulandığını aktaran Kutman, "Sepya resimler vardır, bazen eskicilerde karşılaşırsınız. Aile bitmiştir ve hiç kimse sahip çıkmadığı için eskicilere düşen o resimler beni çok üzer, onları görmek çok gücüme gider, duygulandırır." dedi.

Perran Kutman'a özel fotoğraf sergisi

"HER BİR KAREDE AYRI BİR HATIRA"

Kutman, serginin oluşturulmasından dolayı çok mutlu olduğunu dile getirerek, şöyle devam etti: "Böyle bir sergi çalışması yapılmış, her bir karede ayrı bir hatıra, mutluluk, hüzün, kaybettiklerim ve özlediklerim var. Binlerce defa teşekkür ediyorum. Bu sergiyi ortaya çıkarmak, çok güzel bir düşünce. Zannediyorum ki bu sergi bittikten sonra emelimize kavuşmuş olacağız çünkü sadece Perran Kutman'ın resimleri burada olsun diye değil, güzel bir hizmet karşılığı bunu yapıyoruz. Çok önemli bir görev için buradayız, o sebeple sergi teklifini kabul ettim. Bir gayemiz var, o gayeye hizmet edileceğine çok inanıyorum. O inançla hepinize minnettarım. 2018'de hepinize mutlu bir yıl diliyorum, hep birlikte mutlu olalım inşallah."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...