Tgrt Haber
03 Ocak 2014 13:32

Recep İvedik 4'ten ilk kareler

İzleyicisiyle buluşmak için gün sayan Recep İvedik serisinin dördüncü filminin ilk kareleri ortaya çıktı.

Recep İvedik 4'ten ilk kareler
21 şubat 2014,recep ivedik,4 filmi,şahan gökbakar,

İlk üç filmi ile izlenme rekorları kıran ve geniş izleyici kitlesine sahip olan Recep İvedik serisinin dördüncü filminin çekimleri tamamlandı. Recep İvedik tiplemesi ile fenomen olan Şahan Gökbakar’ın başrolündeki filmin yönetmen koltuğunda ise ilk üç filmde olduğu gibi yine Togan Gökbakar oturdu.
21 Şubat 2014’te izleyicisiyle buluşacak olan filmin çekimleri İstanbul ve Maldivler’de tamamlandı. Çamaşırhane Film yapımcılığındaki filmin Maldivler çekimleri, Robinson ve Fun adalarında 90 kişilik ekip ile 40 derece sıcağın altında gerçekleşti. Şimdiye kadar bölgede çekilen en büyük prodüksiyona imza atan filmin çekimleri sırasında nüfus cüzdanını elinde tutan Recep İvedik karakterinin anne ve baba adı, doğum tarihi, yaşı ve nerede doğduğu da ortaya çıktı. Film için özel tasarlanan nüfus cüzdanında 1975 tarihinde Kars’ta dünyaya gelen Recep İvedik’in anne adı Neşver baba adı ise Selamet olarak yer aldı.Ayrıca Twitter hesabından “Bugun sizle Recep Ivedik 4 ten ufak bi video paylassam mi nedersiniz?” şeklinde tweet atan Şahan Gökbahar’ın takipçileri de vizyon tarihini merakla bekliyor.
Recep İvedik 4'ten ilk kareler 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...