Tgrt Haber
23 Kasım 2021 16:53

Saklı dizisi konusu nedir, oyuncuları kim? "Saklı" nerede yayınlanacak, ne zaman başlayacak?

"Saklı" dizisinin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. "The Affair" dizisinden uyarlanan "Saklı" dizisi bugün Blu TV'de yayınlandı. Hikayesi ve oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çeken diziye dair detaylar haberimizde...

Saklı dizisi konusu nedir, oyuncuları kim? "Saklı" nerede yayınlanacak, ne zaman başlayacak?
saklı,dizi,blu tv

Saklı dizisi bugün Blu TV yayınlandı! Merakla beklenen dizinin detayları da araştırılmaya başladı. Dizinin yönetmen ve senarist koltuğuna Deniz Akçay otururken; ikinci yönetmenliği Can Teker, yapımcılığını ise MAY Productions üstleniyor. Peki, The Affair dizisinden uyarlanan "Saklı"nın konusu nedir, oyuncuları kim? Saklı dizisine dair merak edilenler haberimizde!

SAKLI DİZİSİ KONUSU

Saklı dizisi, tutkulu bir aşkı gizemli bir biçimde izleyici ile buluşturacak. Yasak bir aşkı farklı bakış açılarıyla işleyen dizide, ihanet hikayesinden öte, ilişkilere çarpıcı bir bakış açısıyla dışarıdan bakılacak. Aynı anların, farklı kişiler tarafından nasıl farklı anlaşılabildiğini ve doğruların göreceliliğinin altını çizecek dizi, şimdiden gündemde yerini aldı. 

Saklı dizisi konusu nedir, oyuncuları kim? "Saklı" nerede yayınlanacak, ne zaman başlayacak?

SAKLI DİZİSİNİN OYUNCU KADROSU 

"Saklı" dizisinde başrolleri Hazar Ergüçlü ve Fırat Çelik paylaşıyor.

Dizinin oyuncu kadrosunda yer alan diğer isimler: 

  • Defne Kayalar
  • Emre Karayel
  • Ahmet Fırat Şungar
  • Zuhal Olcay
  • İsmail Ege Şaşmaz
  • Serra Pirinç
  • Münir Can Cindoruk
  • Nur Sürer
  • Erdal Küçükkömürcü
  • Nazlı Senem Ünal
  • Janset Paça 

Ozan karakteri (Fırat Çelik): Hayal ettiği hayata ulaşma konusunda zorluklar yaşayan, henüz beklediği çıkışı yakalayamamış, 4 çocuk babası ve evli bir yazar.

Beril karakteri (Defne Kayalar): Güçlü, zengin ve mutsuz bir ailenin biricik kızı olmaktan sıyırılıp kendi hayatını ve mutluluğunu kurmaya kararlı, kocası Ozan’a aşık ve dört çocuğuyla mutlu bir kadın.

Aslı karakteri (Hazar Ergüçlü): Çocuğunu kaybetmesinin acısıyla baş etmeye çalışırken kendini yalnızlaştıran ve yasını tutan, genç, annesiz büyümüş bir kadın.

Volkan karakteri (Ahmet Rıfat Şungar): Eşini yeniden hayata bağlamaya çalışan, geleneksel değerlere ve ailesine önem veren, gözü kara bir adam.

Saklı dizisi konusu nedir, oyuncuları kim? "Saklı" nerede yayınlanacak, ne zaman başlayacak?SAKLI DİZİSİ KAÇ BÖLÜM

Saklı dizisinin yayınlanan ilk sezonu 10 bölümden oluşuyor ve her bölüm ortalama bir saat uzunluğunda. 

SAKLI DİZİSİ NE ZAMAN YAYINLANDI

Blu TV'nin yeni dizisi "Saklı" 23 Kasım 2021 itibari ile yani bugün platformda yayınlanmaya başladı. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...