Tgrt Haber
25 Mart 2014 22:37

Scarface'in yeniden çekileceği kesinleşti

1929 yılında yazılan ve daha önce iki kez beyazperdeye uyarlanan Scarface, bu kez Şilili yönetmen Pablo Larrain tarafından yeniden çevrilecek.

Scarface'in yeniden çekileceği kesinleşti
scarface,scarface yeniden mi çekiliyor, scarface yeniden çekiliyor,

Aslında bu iddialar 2011 yılından bu yana ortalıkta dolaşıyor ama en son geçen yıl Ağustos ayında Harry Potter serisinin de bazı filmlerini yöneten David Yates tarafından hazır bir senaryo üzerinde çalışmaların başladığı dedikoduları dolaşıyordu. Görünüşe göre bu iddialar doğru değilmiş. Çünkü Universal Pictures’dan yapılan açıklamaya göre, daha önce No adlı yapımı yöneten Şilili yönetmen Pablo Larrain, Scarface’in yeniden çevriminde görev alacak. Film hakkında bilinenler ise Meksikalı bir çetenin günümüz Los Angeles’ında kuracağı imparatorluk ve efsaneleşen Tony Montana karakterinin Tony’sinin tutulup, başka bir soyad ile yeni bir karakter olarak karşımıza çıkacağı. Başka bir bilgi henüz ne yazık ki bilinmiyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...