Tgrt Haber
10 Kasım 2021 00:20

Squid Game hayranlarına güzel haber! İkinci sezonun çekimi yapılacak

Netflix’in özel dizilerinden biri olan ve tüm dünyada geniş bir izleyici kitlesine kavuşan Squid Game dizisinin 2. sezonu çekileceği öğrenildi. Yoğun ilgi ile karşılanan dizinin devam etme kararı aldığı belirtilirken Netflix tarafından ise resmi açıklama yapıldı.

Squid Game hayranlarına güzel haber! İkinci sezonun çekimi yapılacak
Squid Game,İkinci sezon,,oyun,,dizi,,netflix,

Yayımlandığı günden beri herkes tarafından büyük bir ilgi ile izlenen ve takip edilen Güney Kore yapımı Squid Game izleyicilerine sevindiren haber geldi. Dizinin Los Angeles'ta düzenlenen özel gösteriminde konuşan yönetmen Hwang Dong-hyuk, dizinin çok sevildiğini ve ikinci sezon için çok sayıda talep geldiğini söyledi. Yönetmen Dong-hyuk, ikinci sezonun çekileceğinin müjdesini verirken ne zaman ve nasıl olacağını söylemek için çok erken olduğunu ifade etti. Kafasında planlama sürecinin olduğunu söyleyen Dong-hyuk, güzel şeyler olacağının sözünü verdi.

NETFLIX'İN EN ÇOK İZLENEN YAPIMI OLDU

9 bölümlük yayınlanan ilk sezon ile dizi yayımlandığı günden bu yana dünya çapında büyük yankı uyandırdı. Netflix'in açıkladığı verilere göre, dizi ilk bir ay içinde 111 milyon izleyici ile buluştu.

SQUID GAME DİZİSİNİN KONUSU NE?

Squid Game dizisi, gerilim- drama türünde bir tür olarak karşımıza çıkıyor. Hayatta kalma mücadelesini ekrana taşıyan dizide maddi sıkıntı yaşayan insanların çocuk oyununa katılması için davet ediliyor. Kazananın 40 milyon dolar ödüle kavuşacağı oyun, çocuklar için ölüm tehlikesini de beraberinde getiriyor. Yaşam şartlarının ağırlığı ve para ödülünün cazibesine kapılan yarışmacılar hayatta kalmak için her şeyi yapmak zorunda kalıyor. Hayatta kalan yarışmacılar bir sonraki etaba geçerken diğer oyuncular arasında oluşan gruplaşmalar tehlikeyi de arttıyor. 

Squid Game hayranlarına güzel haber! İkinci sezonun çekimi yapılacak

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...