Tgrt Haber
05 Ağustos 2022 09:27 - Güncelleme : 05 Ağustos 2022 09:34

6 yeni film vizyona girdi! Brad Pitt’in başrol oynadığı Suikast Treni izleyici ile buluştu

Bu hafta sinema salonlarında bu hafta biri yerli 6 film izleyicisi ile buluştu. Sinemaseverlerin merakla beklediği Oscar ve Altın Küre ödüllü Hollywood yıldızı Brad Pitt'in başrolünde oynadığı "Suikast Treni" vizyona girdi. Aksiyon ve gerilim tadındaki filmde yönetmen koltuğuna ise David Leitch oturuyor.

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: TGRT Haber
6 yeni film vizyona girdi! Brad Pitt’in başrol oynadığı Suikast Treni izleyici ile buluştu
sinema,suikast treni,vizyon,Brad Pitt

Sinema severlerin merakla beklediği ‘Suikast Treni’ bugün vizyona girdi. Başrolünü Oscar ve Altın Küre ödüllü dünyaca ünlü oyuncu Brad Pitt’in oynadığı Joey King, Aaron Taylor Johnson ve Brian Tyree Henry gibi isimlerinde yer aldığı film aksiyon ve girilim türünü sevenleri sinema salonlarına çekecek.

SUİKAST TRENİ VİZYONA GİRDİ

Tokyo’daki bir trende birbirini öldürmeye çalışan bir grup suikastçının hikayesini anlatan yapım, işini barışçıl bir şekilde yapmaya çalışan Uğur Böceği adlı suikastçının son görevinde, ölümcül düşmanlarla mücadelesini ve trenden inmek için yaşadıklarını işliyor. Büyük bir hasılat beklenen film bugün vizyona girerek izleyici ile buluştu.

6 yeni film vizyona girdi! Brad Pitt’in başrol oynadığı Suikast Treni izleyici ile buluştu

HAFTANIN KORKU FİLMLERİ

Tal Lazar’ın yönettiği korku filmi "Doğmamış"ta, Manni L. Perez, Chris Bellant, Jesse R. Tendler, Brian David Tracy, Clifton Samuels, Carys McGrory, Deborah Stile, Dameka Hayes, Richey Nash ve Asher Edgecliffe Johnson rol aldı.

Chris Beyrooty, Dean Law, Ariel Luque, Jiwon Moon, Daniel J. Phillips, Dean Puckett ile Nicolas Onetti’nin yönettiği "Kızıl Kitap" filminde, Valeria San Martin, Agustin Olcese, Marlene Pedersen Chauviere ile Bruno Giacobbe oynuyor.

Umut Kumral Devecioğlu’nun yönettiği yerli korku filmi "Afarid"de ise Serbay Çelikbaş, Hilal Yazıcı, Rıdvan Arslan ile Bermal Karaer rıol aldı.

ANİMASYON FİLMİ DE VİZYONDA YERİNİ ALDI

"Doraemon: Nobita’nın Küçük Yıldız Savaşları 2021" adlı animasyon filmini Susumu Yamaguchi yönetirken, seslendirmesini Elif Koç, Nuray Avcı, Ümit Belen ile Çağıl Özdemir üstlendi.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...