Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
06 Temmuz 2021 13:25

Superman’in yönetmeni hayatını kaybetti

Süperman ve Define Avcıları gibi çok sayıda gişe rekoru kıran Hollywood filminin yönetmeni Richard Donner 91 yaşında hayata veda etti. Donner kariyerini 2006 yılında 16 Blocks ile noktalamıştı.

Superman’in yönetmeni hayatını kaybetti
richard donner,,süpermen,,superman,

Ünlü Hollywood yönetmeni Richard Donner 91 yaşında hayatını kaybetti.

Kariyerinde birçok filmi yöneten Donner hayatı boyunca Superman ile anıldı. Richard Donner'ın vefatını asistanı duyurdu.

Ünlü yönetmenin ölüm sebebine dair yakınlarından henüz bir açıklama yapılmadı. Amerikalı yönetmen Zack Snyder Twitter hesabından Süpermen amblemli paylaşımında “Teşekkürler, Richard Donner. Beni inandırdın” dedi.

Yapım şirketi Amblin aracılığıyla açıklamasını paylaşan ünlü yönetmen Spielberg ise Donner için, “En büyük Goonie ile takılmaya benziyordu" ifadelerini kullandı.

24 Nisan 1930'da New York'ta dünyaya gelen Donner, yönetmenlik kariyerine 1961 yılında 'X-15' filmiyle başlamıştı. Süpermen, The Goonies, Cehennem Silahı, Define Avcıları gibi çok sayıda gişe rekoru kıran birçok filmi yönetti.

Donner, son 2006 yılında '16 Blocks' filmi ile kariyerini noktalamıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...