Tgrt Haber
20 Aralık 2017 18:05

'Tahir ile Zühre' müzikali Zorlu PSM'de (Off-Broadway)

Özgün bir Anadolu masalı üzerine kurulmuş "Tahir ile Zühre" müzikali, Türkiye'de ilk kez "Off-Broadway" yöntemiyle Zorlu PSM'de sahnelendi.

'Tahir ile Zühre' müzikali Zorlu PSM'de (Off-Broadway)
kültür sanat,

"Tahir ile Zühre" müzikali, Türkiye'de ilk kez "Off-Broadway" yöntemi uygulanarak, konser formatında sanatseverlerle buluştu.  Zorlu PSM Drama Sahnesi'nde gerçekleşen "Tahir ile Zühre" müzikali, "Broadway matematiği" ile yazılıp bestelenerek, Broadway'de uygulanan yöntemle sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

"KELİMELERLE TARİF EDEMEM"

Yapımcı Duygu Varlıer, oyundan sonra yaptığı açıklamada, müzikallerin önemine dikkati çekerek, "15 yıldır peşinde koştuğum bir ilki gerçekleştirerek, Türk kökenli bir müzikali, Broadway standartlarında gerçekleştirme hayalim, konser formatında da olsa, bu gece gerçeğe dönüştü. Bunun verdiği hazzı kelimelerle tarif edebilmem mümkün değil" dedi.

'Tahir ile Zühre' müzikali Zorlu PSM'de (Off-Broadway)

KADROSUNDA KİMLER VAR?

Duygu Varlıer'in yapımcılığını, Onur Turan'ın yönetmenliğini, Şefik Onat'ın yazarlığını, Eylem Pelit'in müzik direktörlüğünü, Aslı Varlıer Pelit'in kreatif iletişim direktörlüğünü, Nur Sonbahar'ın koreograflığını üstlendiği müzikalin oyuncu kadrosunda ise Ayça Varlıer, Barbaros Büyükakkan, Seyyal Taner, Renan Bilek, Can Bora Genç, Kenan Dağaşan ve Zafer Erdaş yer aldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...