Tgrt Haber
01 Haziran 2022 11:20 - Güncelleme : 01 Haziran 2022 11:42

Tarantino’nun gözünden sinemayı öğrenmeye hazır mısınız? "Cinema Speculation" okurlar ile buluşacak

Ucuz Roman, Kill Bill, Soysuzlar Çetesi ve birçok başarılı filmin yönetmenliğini yapan Amerikalı film yönetmeni Quentin Tarantino, "Cinema Speculation" adlı kitabını çıkarmaya hazırlanıyor.

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: TGRT Haber
Tarantino’nun gözünden sinemayı öğrenmeye hazır mısınız? "Cinema Speculation" okurlar ile buluşacak
Tarantino,,

59 yaşındaki dünyaca ünlü ABD’li film yönetmeni Quentin Tarantino yeni kitap hazırlığında. Amerikan film klişelerine yeni bir soluk getiren Tarantino'nun film teorisinin yanı sıra kişisel hayatına dair bilgilerinde yer alacağı Cinema Speculation (Sinema Spekülasyonu) adlı kitabın 25 Ekim’de piyasaya sürüleceği duyuruldu. Ucuz Roman, Kill Bill, Bir Zamanlar Hollywood'da ve birçok başarılı film ile milyonlarca sinemaseverin hayranlığını kazanan Tarantino’nun gözünden film sektörü okuyucular ile bulaşacak.

KİTAP ÇALIŞMALARINI SIK SIK DİLE GETİRMİŞTİ

Tarantino son dönemde verdiği röportajlarda da kitap projeleri üstünde çalıştığını sık sık dile getirmişti.  HarperCollins, Sinema Spekülasyonu'nun hem Tarantino'nun hayranlarının hem de sinemaseverlerin beklentilerini karşılayacağını iddia ediyor. Tarantino'nun 1970'lerde gençken izlediği filmler etrafında şekillenen kitapta yönetmenin film teorisi hakkındaki düşünceleri, yapımlara yönelik eleştirileri ve kişisel hayatına dair detaylar yer alıyor. Kitabın fiyatıysa 35 dolar. Yayınevi kitabın hem eğlenceli hem de entelektüel açıdan titiz bir biçimde işlendiğini ifade ediyor.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...