Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
29 Nisan 2022 15:14 - Güncelleme : 29 Nisan 2022 18:01

Gişede rekorlar kıran The Batman'in devam filmi geliyor: ‘Kara Şövalye’ geri dönüyor

Robert Pattinson'ın Batman'i canlandırdığı ve gişede büyük başarı yakalayan The Batman, ikinci filmin onayını aldı. 'Kara Şövalye' yakında geri dönecek...

Editör: Kutlu Emre Gözcü / Kaynak: TGRT Haber
Gişede rekorlar kıran The Batman'in devam filmi geliyor: ‘Kara Şövalye’ geri dönüyor

35 yaşındaki oyuncu, devam filminde yine ünlü yönetmen Matt Reeves ile birlikte çalışacak. Sinema dünyasının buluştuğu etkinlik CinemaCon’da Reeves de söz alarak devam filmini tekrar yazıp yöneteceğini doğruladı.

Bruce Wayne'in Batman olarak suçla savaştığı ikinci yılı konu alan The Batman, hem eleştirmenlerden çok olumlu değerlendirmeler almış hem de gişede başarılı olmuştu. Yeni filmin senaryosuna ve yer alacak karakterlere dair henüz bir bilgi paylaşılmadı. Ancak filmin son sahnelerinde sürpriz yapan Joker karakterinin, ikinci filmde daha çok yer alması bekleniyor. İlk filmde yer alan Penguin, Catwoman ve Riddler karakterlerinin dönüp dönmeyeceği ise merak konusu.

Seyircilere teşekkür etmek için kısa bir konuşma yapan Matt Reeves, "Bu benim için heyecan verici," dedi ve karakterin büyük bir hayranı olduğunu ve "bir sonraki bölümde bu dünyaya geri dönmek için heyecanlı olduğunu" da sözlerine ekledi.

GİŞEDE BÜYÜK HASILAT ELDE ETTİ!

Küresel çapta toplamda 760 milyon dolar hasılatı elde eden "The Batman" 2022'nin en iyi açılış yapan filmi oldu. Film ayrıca, Warner Bros Pictures'ın sinema gösterimlerine geri dönüşünü de sağladı. Uzun zamandır vizyona giren filmlerini aynı anda HBO Max'te de yayınlamayı tercih eden stüdyo, "The Batman"i dijital olarak yayınlamadan önce 45 gün bekledi. 

"The Batman" geçtiğimiz hafta HBO Max'te yayınlandı ve analiz şirketlerinden gelen bilgilere göre, platformda yayınlanan filmlerin hepsinden çok daha yüksek izlenme oranları elde etti.

"The Batman 2" için çekimlerin ne zaman başlayacağı, planlanan vizyon tarihi, oyuncu kadrosunda yer alacak isimler gibi konularda henüz bir açıklama yapılmadı. 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...