Tgrt Haber
07 Aralık 2021 11:41

The Matrix Resurrections'ın son fragmanında çarpıcı detay: Herkes ne olduğunun farkında

Sinema tarihinin en iyi bilim kurgu filmlerinden olan The Matrix'in yeni serisi Resurrections'ın ikinci fragmanı yayınlandı. Fragmanda yine ilk seriden görüntülerinde yer aldığı görülürken, Neo ile ( Keanu Reeves) Morpheus'un diyaloğu oldukça dikkat çekti: 'Bir parçanız neyin gerçek olduğunu hatırladı'

The Matrix Resurrections'ın son fragmanında çarpıcı detay: Herkes ne olduğunun farkında
The Matrix Resurrections,Matrix,Matrix 4,Fragman,Neo

Sinema tarihinin en başarılı filmleri arasından ilk sıralarda yer alan The Matrix'in yeni sersisi Resurrections'ın ikinci fragmanı dün gece yayınlandı. 24 Aralık'ta vizyona girecek olan Resurrections'ın yayınlanan her fragmanında yer alan detaylar Matrix hayranlarının tüylerini diken diken ediyor.

Fragmanın giriş sahnesinde serinin ilk filminde olduğu gibi polislerin bir binada Trinity'nin olduğu daireye baskın görüntüleri ile başlıyor. Neo ve Morpheus ilk karşılaştıkları andan bir kesitinde yer aldığı görülürken, Matrix'in 6. versiyonundaki ait anıların görüntüleri Morpheus'un izlettiği dikkatlerden kaçmadı.

"BİR PARÇANIZ NEYİN GERÇEK OLDUĞUNU HATIRLADI"

Resurrections'ın ikinci fragmanında Morpheus, Neo’ya şunları söylüyor: "Göremiyoruz ama hepimiz bu garip tekrar eden döngülerin içinde hapsolmuş durumdayız. Ama şimdi zaman senin bize neyin gerçek olduğunu gösterme zamanı. Sana iyi öğrettiler hak ettiğin tek şeyin kendi dünyaları olduğuna inandırdılar ama bir parçan bunun yalan olduğunu biliyordu. Bir parçanız neyin gerçek olduğunu hatırladı."

The Matrix Resurrections'ın son fragmanında çarpıcı detay: Herkes ne olduğunun farkında

ZİON'A NE OLDU?

Şu ana kadar yayınlanan bütün fragmanlarda Neo ve Trinity'nin ne kadar güçlü olduğu dikkatlerden kaçmadı. Bu fragmanda Morpheus'un önceki versiyona ait anıları Neo'ya izletmesi de Matrix'teki ve gerçek dünyadaki insanların bir şeylerin farkında olduğunu gösterir nitelikte. Hatırlarsanız Matrix'in her versiyonunda Zion yok ediliyordu. Revolutions'ta makineler ve insanlar arasında barışın sağlanması ve Zion'un yok edilmemesi aslında Neo'nun çoğu şeyi hatırlamasını açıklıyor.

THE MATRİX RESURRECTİONS'IN İKİNCİ FRAGMANI:

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...