Tgrt Haber
12 Aralık 2021 15:11

The Matrix Resurrections'ın teorilerine sil baştan! Keanu Reeves: Ama ben öldüm

Sinema tarihinin en efsanevi filmlerin Matrix serisinin son filmi The Matrix Resurrections 24 Aralık'ta vizyona girecek. Namı değer Neo karakterini canlandıran Keanu Reeves, katıldığı bir televizyon programında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Reeves, son film için kendisine teklif geldiğinde verdiği ilk tepkinin "Ama ben öldüm" olduğunu belirtti.

The Matrix Resurrections'ın teorilerine sil baştan! Keanu Reeves: Ama ben öldüm
The Matrix,Matrix Resurrections,Keanu Reeves,Neo

Tüm dünyanın dört gözle beklediği Matrix serisinin dördüncü filmi olan The Matrix Resurrections, Türkiye’de 24 Aralık’ta vizyona girecek. Independent Türkçe'nin haberine göre, Matrix’te namı değer Neo karakterini canlandıran Keanu Reeves, son film için kendisine teklif geldiğinde verdiği ilk tepkiyi Graham Norton'ın televizyon programında anlattı.

"BUNU YAPMAK OLAĞANÜSTÜ BİR DENEYİMDİ"

Norton’ın programına görüntülü olarak katılan Kanadalı aktör Reeves, izleyicilerin keyif alacağını umduğunu belirterek, “Çok heyecan verici ve bunu yapmak olağanüstü bir deneyimdi” ifadelerini kullandı. Reeves, kendisine başka bir Matrix filmini çekmek hakkında ne düşündüğü soran yönetmene, “'Ne? Kulağa harika geliyor ama ben öldüm” dediğini onun da, “Öyle mi?” diye karşılık verdiğini belirtti.

The Matrix Resurrections'ın teorilerine sil baştan! Keanu Reeves: Ama ben öldüm

“NASIL HAYATTA KALDIĞIM AÇIKLANACAK”

Yönetmenin vizyona girecek olan The Matrix Resurrections’ın konusunu anlattığını belirttiğinde çok heyecanlandığını belirten Reeves, “Güzel bir hikaye yazdı. Bu karakteri oynamayı seviyorum. Nasıl hayatta kaldığım açıklanacak” dedi.
1997 yapımı Hız Tuzağı 2’yi neden reddettiğine de açıklık getiren Reeves, şu ifadeleri kullandı:

“DOĞRU OLMADIĞI HİSSİNE KAPILMIŞTIM”

"O dönem senaryoya cevap vermedim. Sandra Bullock'la çalışmayı gerçekten çok istiyordum. Jack Traven'ı oynamayı sevmiştim. Filme dahil olan oyuncularla hiçbir problemim yoktu ama o dönem bunun doğru olmadığı hissine kapılmıştım”

The Matrix Resurrections'ın yayınlanan son fragmanı:

"BİR PARÇANIZ NEYİN GERÇEK OLDUĞUNU HATIRLADI"

Öte yandan,  Resurrections'ın ikinci fragmanında Morpheus, Neo’ya şunları söylüyor: "Göremiyoruz ama hepimiz bu garip tekrar eden döngülerin içinde hapsolmuş durumdayız. Ama şimdi zaman senin bize neyin gerçek olduğunu gösterme zamanı. Sana iyi öğrettiler hak ettiğin tek şeyin kendi dünyaları olduğuna inandırdılar ama bir parçan bunun yalan olduğunu biliyordu. Bir parçanız neyin gerçek olduğunu hatırladı."

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...