Tgrt Haber
27 May 2022 10:06 - Güncelleme : 27 May 2022 10:23

Top Gun: Maverick vizyona girdi! Rekor açılış bekleniyor

Koronavirüs pandemisi nedeniyle vizyon tarihi iki kere ertelenen ve başrollerini Tom Cruise, Miles Teller, Val Kilmer ve Jennifer Connelly’nın paylaştığı Top Gun filminin devam filmi Top Gun: Maverick bugün vizyona girdi. 36 yıl sonra gelen devam filmde gerçek F-18’ler kullanılırken beyaz perdede rekor açılış bekleniyor.

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: TGRT Haber
Top Gun: Maverick vizyona girdi! Rekor açılış bekleniyor
Top Gun,Top Gun maverick,sinema,beyaz perde

1980’lerin hafızalara kazınan filmi olan Top Gun, 36 yıl sonra tekrar beyaz perdede seyircisi ile buluştu. Serinin devam filmi olan Top Gun: Maverick da rekor açılış bekleniyor. 

PANDEMİ NEDENİYLE İKİ YIL ERTELENDİ

1986 yılında Tony Scott'un yönettiği Top Gun filminde başrolleri Tom Cruise ile Kelly McGillis’in paylaşmıştı. Aksiyon dalında hafızalarda tazeliğini koruyan filmin konusu onur ödülü olan  ‘Top Gun’ı elde etmeye çalışan iki pilot arasındaki rekabeti anlatıyor. Tom Cruise’un kariyerine damga vuran filmin devam serisi koronavirüs nedeniyle gösterim tarihi iki yıldır erteleniyordu.

“ÖZGÜN FİLM DENEYİMİ YAŞATMAK İÇİN ÇOK ÇALIŞTIK”

Film başlamadan önce Tom Cruise izleyicilere mesaj vererek büyük sürpriz yaşattı. Cruise, “Herkese merhaba, ‘Top Gun: Maverick’e hoş geldiniz. Yıllardır pek çok kişi, inanılmaz oyuncu kadromuz ve ekibimiz ile size elimizden gelen en sürükleyici ve özgün film deneyimi yaşatmak için çok çalıştık. Filmde gerçek F-18’ler, gerçek G kuvveti, gerçek hız yer alıyor. Burada bu salonda olduğunuz ve filmi büyük ekranda izleyeceğiniz için çok mutluyuz. ” ifadelerini kullandı.

Top Gun: Maverick vizyona girdi! Rekor açılış bekleniyor

 FİLMİN KONUSU NE?

Top Gun: Maverick”, pilot Pete namı değer “Maverick” Mitchell’in hava kuvvetlerine geri dönüşü sonrası yaşananlara odaklanıyor. Amerika Birleşik Devletleri Deniz Kuvvetleri “Maverick”in donanmaya verdiği 30 yıllık başarılı hizmetin ardından, test pilotu olarak sınırları zorlar. Karaya bağlayacak herhangi bir görevden uzak durmak isteyen Maverick, kendisini Top Gun mezunlarından oluşan bir müfrezeyi özel bir görev için eğitirken bulur. Hem belirsiz bir gelecekle, hem de geçmişindeki anılarıyla karşı karşıya olan Maverick, gitmek zorunda olduğu görev nedeniyle en büyük korkularıyla yüzleşmek zorunda kalır.

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...