Tgrt Haber
26 May 2021 07:15

Türkiye'nin ilk robot oyuncusu: Aypera

Türkiye'nin ilk robot oyuncusu Aypera, yapımcı Birol Güven ile sinema filmi sözleşmesi imzaladı. Aypera, güven'in Digital Human isimli filminde oynayacak.

Türkiye'nin ilk robot oyuncusu: Aypera
aypera,birol güven,digital human,sinema

Robotlar, beyazperdede karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Aypera da, Türkiye’nin ilk robot oyuncusu olarak yapımcı Birol Güven’le sinema filmi sözleşmesi imzaladı.

İŞTE İLK ROBOT OYUNCU

Türkiye'nin ilk robot oyuncusu Aypera, beyazperdede karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Yapımcılığını Birol Güven'in üstlendiği filmde rol alacak olan Aypera sinema filmi sözleşmesi imzaladı. Aypera, robotların ve insanların bir araya getirildiği senaryosu Birol Güven tarafından yazılan yeni film “Digital Human”da oynayacak.

DİGİTAL HUMAN 2022'DE VİZYONDA

2022 yılında vizyona girecek olan filmin çekimlerine eylül ayında başlanacak. Değişimin öncüsü olmak istediklerini ve sözleşmeyi imzaladığı için çok heycanlı olduğunu belirten Birol Güven Aypera ile tanıştığı anda ona film yapma teklifinde bulunduğunu söyledi.

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...