Tgrt Haber
18 Ekim 2019 14:52

Uluslararası Evcil Hayvan Ürünleri Fuarına Yurt Dışından Büyük İlgi

Evcil Hayvan Ürün Malzeme ve Aksesuar Tedarikçileri Fuarı bu yıl 7. kez İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenleniyor. 31 Ekim – 3 Kasım tarihleri arasında gerçekleşecek fuarda evde beslenebilen tüm evcil hayvanların, evcil hayvan sahiplerinin hayatını kolaylaştıracak ve yaşam kalitesini arttıracak pek çok ürün/hizmet tanıtılacak.

Uluslararası Evcil Hayvan Ürünleri Fuarına Yurt Dışından Büyük İlgi
istanbul,pet fuarı

Türkiye’nin gelişen evcil hayvan ürünleri sektörü, yabancı şirketlerin ilgisini çekmeye başladı. Uluslararası fuar ve yayın şirketleri ile yaptığı iş birlikleriyle 3 kıtadan, 8 ülkeden 12 standlı katılımcı ve 25 ülkeden profesyonel ziyaretçi ağırlayacak olan PETZOO Türkiye Fuarı’nın organizatörü Ulusal Fuarcılık Genel Müdürü Sn. Selçuk Çetin:

“Ülkemizde artan evcil hayvan, ürün, malzeme ve aksesuar tedarikçilerinin iç piyasadaki gelişimlerini arttırıp yurt dışı pazarlara ulaşmaları adına PETZOO Fuarının çok önemli bir platform olmasını sağlamaya çalıştık.

İlk düzenlediğimiz 2012 fuarından bugüne dünyanın önemli fuar ve yayın organizasyonlarıyla iş birliği yaptık ve önemli bazı fuarlara katılım göstererek Türk Pet Sektörünü temsil etmeye çalıştık. Çin, Rusya, İran, Polonya, Yunanistan’daki organizasyon şirketleriyle fuar temsil ve acenteliği anlaşmaları imzaladık.

Önümüzdeki yıllarda Asya ve Avrupa kıtalarını birleştiren İstanbul’da Avrasya Bölgesinin en önemli fuarı olma hedefine doğru emin adımlarla ilerliyoruz.

Ülkemizdeki yerli firmaların yurt dışı pazarlarda daha kolay müşteri edinmesini sağlamak, yabancı şirketlerin iç pazardaki satış noktalarıyla buluşmasına imkân sağlamayı hedefliyoruz.” dedi.

Uluslararası Evcil Hayvan Ürünleri Fuarına Yurt Dışından Büyük İlgi

Her Yıl Gelişen Sektörel Firmaların ve Üreticilerin İlk Tercihi PETZOO Türkiye Fuarları

Türkiye’nin en büyük evcil hayvan ürünleri fuarı olan PETZOO Türkiye en yeni ürün ve hizmetlerin tanıtıldığı, ulusal ve uluslararası şirketlerin katılacağı, Bugüne kadar yurt içi ve yurt dışından toplamda 150.000’e yakın ziyaretçiyi ağırlayan Türk Pet Sektörünün buluşma noktası oldu.

31 Ekim – 3 Kasım tarihleri arasında gerçekleşecek olan PETZOO Türkiye Fuarı Uluslararası unvanıyla KOSGEB tarafından destekleniyor. 12 bin metre kareye yakın bir alanda 2 salonda gerçekleşecek olan fuar 90 katılımcı firma ile yaklaşık 450 markanın yer aldığı İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleşiyor.

Fuar, profesyonel firmaların görüşmelerini yapabilmesi adına alıcı-satıcı görüşme alanları, seminerler, uluslararası yarışmalar, sektörün önemli federasyon ve derneklerini de 4 gün boyunca bir araya getirecek.

Türk Pet Pazarının dünyayla buluşma noktası haline gelen PETZOO Türkiye Fuarı, yurt dışı iş birlikleri ile sektör firmalarının ihracatını ve bu firmaların dünya pet pazarındaki payını arttırmayı hedefliyor.

Uluslararası Evcil Hayvan Ürünleri Fuarına Yurt Dışından Büyük İlgi

Bayiler ve Tüketiciler, Üreticilerle Buluşuyor

Sektörün her alanında üretim, toptancılık, ithalat ve ihracat yapan dev firmalar; 4 gün boyunca bayileriyle, bayi olmak isteyenlerle görüşecek ve sektöre giriş yapmak isteyenlerin sorularını cevaplayacak. En yeni ürünleri ilk ağızdan tanıma, bu ürünler için bayilik almak ve satışını yapmak için pek çok profesyonel ziyaretçi fuarı ziyaret edecek.

Online Davetiye ile Fuar Ücretsiz Gezilebilir

Evcil hayvan sahiplerinin ve sektör profesyonellerin yoğun ilgi gösterdiği fuar için davetiyeler, www.petfuari.com üzerinden ücretsiz olarak alınabilir.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...