Tgrt Haber
11 Eylül 2021 09:53

Uluslararası Kristal Elmas ödülleri sahiplerini buluyor

Ratel Medya ve Luna Medya ortak organizatörlüğünde gerçekleştirilecek olan Uluslararası Kristal Elmas Ödül Töreni iş, sanat ve siyaset dünyasını bir araya getiriyor.

Uluslararası Kristal Elmas ödülleri sahiplerini buluyor
Uluslararası Kristal Elmas ödülleri

Ödül törenlerine yepyeni bir soluk getirmek amacıyla Ratel Medya ve Luna Medya ortak organizatörlünde gerçekleştirilen Uluslararası Kristal Elmas Ödül Töreni iş, sanat ve siyaset dünyasını bir araya getirerek sektöre farklı bir heyecan katıyor. 13 Ekim Çarşamba günü Sheraton Grand Ataşehir’de gerçekleştirilecek muhteşem gala gecesinin sunuculuğunu Burcu Esmersoy ve Ceyhun Yılmaz gerçekleştirecek. Burcu Esmersoy ve Ceyhun Yılmaz’ın eğlenceli sunumlarıyla alanlarında etkin ve sektörüne yön veren başarılı isimler ödüllerine kavuşacak.

DEMET AKALIN ŞARKILARIYLA EĞLENDİRECEK

Türkiye ve uluslararası alanda başarıya ulaşmış isimlerin ödül alacağı gecede Türk pop müziğinin önemli isimlerinden Demet Akalın şarkılarıyla davetlilere eğlenceli dakikalar yaşatacak. Gecede birçok alanda uluslararası başarıya ulaşmış isim ödüllendirilecek. Yılın en iyilerinin ödül aldığı Uluslararası Kristal Elmas Ödül Töreni’nde ödüllerini alan başarılı isimler ödüllerini aldıktan sonra başarılı sunucu/manken Ece Gürsel ile kırmızı halıda yıl boyu yaptıkları çalışmaları ve kendi alanlarına katkılarını anlatacak.
  

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...